Cepti kartupeļu čipsi: kā pagatavot garšīgu uzkodi

Cepti čipsi ir vienkārša uzkoda, ko var pagatavot mājās.

Ceptu čipsu pagatavošana ir ātra un vienkārša. Viss, kas jums būs nepieciešams, ir kartupeļi, rozmarīns, eļļa, sāls un pipari. Rezultātā iegūsiet kraukšķīgus un unikālus čipsus, kas būs vieglāki par klasiskajiem ceptajiem čipsiem un noteikti ne mazāk garšīgi.

Biezuma ziņā čipsiem jābūt plāniem, bet ne caurspīdīgiem, tāpēc aprēķiniet biezumu aptuveni 1 mm.

Mājās gatavoti čipsi vienmēr ir ļoti sātīgi, un atkarībā no sezonas tos var pagatavot no dažādiem dārzeņiem: izmēģiniet arī ceptus kāpostu čipsus, burkānu čipsus, ķirbju čipsus ar rozmarīnu un kabaču čipsus.

Sastāvdaļas:

2 lieli kartupeļi

2 ēdamkarotes kukurūzas cietes

Olīveļļa

Rozmarīns

Sāls, pipari

Trupinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment