Kādas ir 2024. gada modernāko uzacu tendences

Uzacu grims ir svarīgs posms kopējā grimā. Katra sieviete zina, ka uzacis – to forma, apjoms, platums, krāsa, manāmi ietekmē kopējo tēlu.

Dažas meitenes un sievietes parasti koriģē uzacu formu un krāsu atbilstoši modes tendencēm, citas – vienkārši izceļ savas dabiskās iezīmes. Mēs jums pastāstīsim, kādas uzacis būs modē 2024. gadā, pēc stilistu ieskatiem.

Par laimi, 2024. gada uzacu tendences ir demokrātiskas – no visdažādākajām formām, krāsām un platumiem jūs varat izvēlēties tās, kas vislabāk atbilst jūsu sejas tipam, stilam un tēlam.

Modes uzacu formas pēc sejas tipa

Universāls variants visiem sejas tipiem – vidēja platuma uzacis, par pamatu var ņemt dabisku formu, nedaudz to izceļot ar kosmētikas līdzekļiem.

Ovālam vai trīsstūrainam sejas tipam vispiemērotākās ir taisnas uzacis. Tās vizuāli sašaurina acis un nedaudz paplašina seju. Lai mīkstinātu taisno līniju smagumu, varat veikt maigu izliekumu.

Dabiskas uzacis ar patvaļīgu formu – izgrieztiem nevienmērīgiem matiņiem, nedaudz izplūdušām līnijām un gludām kontūrām. Šādas uzacis nevar krāsot, tikai izķemmēt ar želeju, lai nostiprinātu dabisko formu, un trūkstošos matiņus iezīmētu ar zīmuli.

Izķemmētas uzacis. Biežāk tās tiek ķemmētas un fiksētas ar želeju. Labs variants – horizontālā līnijā uz augšu un uz leju. Šādas uzacis ir piemērotas neformālām ballītēm un tikšanās reizēm.

Lasi vēl: Vīrietis 2 gadus ik dienu mēroja 20 000 soļu un nonāca pie 5 secinājumiem

Modernas uzacis: krāsu tendences

Spilgtas uzacis ir modē jau vairākus gadus. Uzacis var izgaismot ar krāsu vai hennu. Krāsai jābūt par dažiem toņiem gaišākai nekā matiņiem. Izgaismotas uzacis blondīnes padarīs maigākas, bet sievietes ar citu matu krāsu – drosmīgākas.

“Mitras” uzacis. Šo efektu var radīt, lietojot caurspīdīgu želeju vai laminātu.

Krāsainās uzacis nav piemērotas biroja darbam vai lietišķām tikšanās reizēm, bet ir aktuālas ballītēm, svētkiem. Ja ņemsiet vērā krāsas tipu, tās būs piemērotas ikvienam.

 

Leave a Comment