Cienījamā Laima Vaikule sniedza jaunu interviju

 © Instagram / @laima_vaikule_official

Laima Vaikule, jaunākās ziņas ir diezgan populārs vaicājums Google tīklā. Slavenā dziedātāja iepriekš nav pazudusi no ziņu dienaskārtības, jo viņai ir daudz fanu visā pasaulē. Tagad, kad māksliniece sniedza kārtējo interviju un pauda savu nostāju par karu Ukrainā, diskusijai ir vēl vairāk iemeslu. Par ko Laima stāstīja, pastāstīsim tālāk rakstā.

Laima Vaikule – jaunākās ziņas

“Mans dzīves moto ir nemelot. Reputācija ir pirmajā vietā,” saka Laima Vaikule. Viņa nebija gatava karam, jo ​​uzskatīja, ka tas mūsu laikos ir vienkārši neiespējams. It īpaši, ja runa ir par Ukrainu un Krieviju.

Kad Krievijas Federācija nodevīgi iebruka Ukrainā – atceramies, ka tas notika 2022. gada 24. februārī – dziedātāja domāja par žēlastību. Es gribēju mudināt cilvēkus to darīt. Bet par kādu žēlastību mēs varam runāt, kad viena tauta nolēma iznīcināt citu?

Lasi arī: Kādā tērpā sagaidīt Zaķa gadu pēc jūsu zvaigžņu zīmes

“Es uzcēlu savu māju. Ķieģelis pie ķieģeļa. Es zinu, cik daudz darba tajā ir ieguldīts. Mūsdienās kaut kāda bumba var visu vienā mirklī iznīcināt. Kāda nekaunība ļaut sev to darīt,” pieredzē dalās Vaikule. Viņai šķiet, ka cilvēki Krievijā ir vienkārši traki. Viņa neredz citu attaisnojumu.

© Instagram / @laima_vaikule_official

Daudzi Laimas Krievijas kolēģi atbalsta valdošo režīmu un karu Ukrainā. Dziedātāja vairs netic, ka šos cilvēkus var sasniegt. Viņa saprot, ka viņas priekšstats par viņiem bija nepatiess.

Vaikule nosoda Krievijas varas iestāžu un armijas rīcību. Viņa nesaprot, kā ko tādu var kaut kā attaisnot. Mirst nevainīgi cilvēki: sievietes, bērni, veci cilvēki. Tiek iznīcināti veseli ciemati un pilsētas. “Kam tas viss?” dziedātāja jautā.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

  • <cite class="fn">Līvija</cite>

    Nē! Mana attieksme pret izcilo mākslinieci un viņas uzskatiem ir tikai cēlusies. Viņa ir sieviete, kura nebaidās.
    Es regulāri skatos pārraides un lasu dažādas intervijas. Man ir radies cits ieskats, neka daudziem cilvēkiem. Pareizāk būtu teikt – es analizēju atšķirīgi, caur Socionikas prizmu. Vēl precīzāk – pašlaik notiek sīva cīņa starp kvadrām. 2. kvadra, pie kuras pieder Putins un viņa roklaiži no pasaules pirmssākumiem ir bijuši uzurpatori, diktatori, iekarotāji, varas kāri. Pasaules daļa, kura krasi nostājas pret Putina režīmu pieder 3. kvadrai. Konkrētāk var izlasīt mājaslapā: socionika.lv

Leave a Comment