Cienījamā Laima Vaikule sniedza jaunu interviju

© Instagram / @laima_vaikule_official

Laimas Vaikules viedoklis par karu Ukrainā

Laima situāciju komentēja ar Allu Pugačovu, kura šobrīd Krievijā tiek uzskatīta par tautas ienaidnieku. Viņa atbalstīja sava vīra nostāju, kurš iebilda pret karu Ukrainā, un atstāja valsti. Vaikule uzskata, ka primadonna pārdzīvos šo spļāvienu no krievu puses. Un viņi, savukārt, zaudēja īstu dārgumu, jo Alla Borisovna joprojām ir dzīva leģenda.

“Krievija ir bagātākā valsts. Par to naudu, ko Krievijas Federācija tērē karam Ukrainā, tā varētu tur uzcelt jebko, uzlabot medicīnu, izglītību. Cilvēki dzīvotu bagāti, skaisti ģērbtos, apmeklētu koncertus. Visi turp dotos. Ko jūs darāt? Jūs atgrūdāt no sevis visu pasauli, ”- sašutusi Laima.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 12. līdz 18. decembrim

Tā tiešām ir. Eiropas Savienība nebeidz gatavot jaunas sankciju paketes. Zīmoli ar pasaules reputāciju joprojām atstāj Krievijas tirgu. Dzīves līmenis valstī turpina kristies. Tomēr tas netraucē parastajiem krieviem atbalstīt notiekošo.

Laima Vaikule stāsta, ka arī viņa daudz zaudējusi kara dēļ. Mēs runājam par viņas auditoriju Krievijā, biznesu un naudu. Tomēr tas viss nav samērojams ar to, ko ukraiņi katru dienu zaudē. Un dziedātāja to atzīst.

© Instagram / @laima_vaikule_official

Viņa sirsnīgi izturas pret ukraiņiem, jūt līdzi. Turklāt viņai komandā ir daudz kolēģu no Ukrainas, kā arī liels skaits ukraiņu draugu, ar kuriem viņa turpina sazināties.

Dziedātāja vēlas, lai karš Ukrainā beigtos pēc iespējas ātrāk. Es domāju, ka šobrīd tas ir visu adekvātu cilvēku sapnis. Bet neviens nezina, kad tas notiks. Pēc jaunākajām ekspertu prognozēm, 2023. gads būs daudz vieglāks nekā iepriekšējais. Tomēr militāri viss tik un tā būs grūti. Mēs ticam un ceram, ka šis murgs pēc iespējas ātrāk beigsies!

Sakiet, vai jūsu attieksme pret Laimu Vaikuli ir mainījusies, izlasot jaunākās ziņas par viņu.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Līvija</cite>

    Nē! Mana attieksme pret izcilo mākslinieci un viņas uzskatiem ir tikai cēlusies. Viņa ir sieviete, kura nebaidās.
    Es regulāri skatos pārraides un lasu dažādas intervijas. Man ir radies cits ieskats, neka daudziem cilvēkiem. Pareizāk būtu teikt – es analizēju atšķirīgi, caur Socionikas prizmu. Vēl precīzāk – pašlaik notiek sīva cīņa starp kvadrām. 2. kvadra, pie kuras pieder Putins un viņa roklaiži no pasaules pirmssākumiem ir bijuši uzurpatori, diktatori, iekarotāji, varas kāri. Pasaules daļa, kura krasi nostājas pret Putina režīmu pieder 3. kvadrai. Konkrētāk var izlasīt mājaslapā: socionika.lv

Leave a Comment