Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 12. līdz 18. decembrim

Sākas jauna decembra nedēļa. Jaunais gads tuvojas un tuvojas, tāpēc spriedze var pieaugt. Kā tikt galā ar šī perioda grūtībām, zvaigžņu pētnieki pastāstīja mums.

Šī būs salīdzinoši labvēlīga nedēļa dažādiem notikumiem, taču nepatikšanas nāks sakarā ar jau notikušajām Merkura un Venēras pārejām Mežāža zīmē. Viņu ietekme nomierināsies, tāpēc dzīve kļūs nedaudz vieglāka. Turklāt šī nedēļa iezīmē Geminīdu plūsmas (meteoru plūsmas) maksimumu, kas daļēji kompensē Merkura radīto negatīvo. Turklāt šī zvaigžņu krišana palīdzēs mums mainīt mūsu karmiskos scenārijus.

Auns

Aunam ir svarīgi atcerēties par informatīvo higiēnu tādos periodos kā šis . Ja jūs nefiltrējat ienākošo informāciju un pieņemat visu, dzīve var ātri pārvērsties par totālu murgu. Ar sliktu ziņu un sliktas informācijas pārpalikumu var ievērojami palielināties trauksme, kas pasliktinās psiholoģisko stāvokli un negatīvi ietekmēs enerģiju, imunitāti un gribasspēku. Aunam ir jākļūst par sevis labāko versiju, rīkojoties tikai saskaņā ar savu sirdsapziņu un izmetot visu, kas kaut kādā veidā var kaitēt jūsu Vese***ai – neveselīgo pārtiku, smēķēšanu, pārmērīgu darbu.

Vērsis

No 12. līdz 18. datumam Vērsim ir svarīgi atcerēties lietas, par kurām kategoriski aizliegts stāstīt citiem. Spēks būs prasmē glabāt noslēpumus un prasmē nepiederošajiem pateikt tikai to, ko viņi nevar izmantot pret pašu Vērsi. Decembra vidū noderēs izdarīt to, ko Vērsis ļoti ilgi atlika. Ir pienācis laiks tikt galā ar parādiem un nepildītiem solījumiem. Tas ļoti labvēlīgi ietekmēs karmu un veiksmi, kas ir ārkārtīgi svarīgi pirms Jaunā gada.

Dvīņi

Vājā Merkura dēļ, Dvīņiem būs grūtāk sasniegt savus mērķus. Lai piepildītu visas viņu lolotās vēlmes, viņiem palīdzēs maksimālais Geminīdu zvaigžņu kritums, kura starojums, starp citu, atrodas Dvīņu zvaigznāja apgabalā. Tas nozīmē, ka šīs zīmes cilvēki, visticamāk, kļūs par laimīgākajiem uz planētas laika posmā no otrdienas līdz piektdienai. Arī adatu maģija palīdzēs Dvīņiem uzvarēt negatīvismu un piepildīt viņu vēlmes. Lai veiksme nepazustu, būs jābūt laipnākam un jāiemācās aizmirst apvainojumus. Atriebība ir tuvredzīgu cilvēku lieta, tāpēc labāk koncentrēties uz labu.

Lasi arī: Kādā tērpā sagaidīt Zaķa gadu pēc jūsu zvaigžņu zīmes

Vēži

Vēžiem bieži jāmeklē palīdzība pie apkārtējiem cilvēkiem un nav jābaidās darīt to, kur slēpjas jūsu dvēsele. Pieturieties pie gudriem laimes atrašanas noteikumiem. Tie palīdzēs mainīt jūsu likteni tagad un jaunajā gadā. Iespējams, ka laika posmā no 12. līdz 18. datumam Vēži savā ceļā varēs sastapt ļoti nozīmīgus cilvēkus, kuri spēlēs ne pēdējo lomu laimes veidošanā. Vārdu sakot, šī nedēļa ir bagāta ar liktenīgu tikšanos, tāpēc vajadzētu būt nedaudz uzmanīgākam pret notiekošo.

Lauva

Lauvām šajās septiņās dienās būs jāpārskata daudzi savas dzīves aspekti. Šie cilvēki ķersies pie filozofijas un sāks atcerēties pagātni, taču ir ārkārtīgi svarīgi neiedziļināties negatīvajā. Zvaigznes un planētas palīdzēs Lauvām atrisināt karmiskos uzdevumus, kā arī padarīs Lauvas nedaudz veiklākas. Šie cilvēki spēs visam sekot līdzi un it visā uzrādīt labākos rezultātus. Diemžēl enerģijas vienmēr pietrūks, tāpēc labāk nepārpūlēties un vairāk atpūsties. Tas palīdzēs nezaudēt drosmi un mentāli nesalūzt, tiekoties ar nepatikšanām.

COMMENTS

Leave a Comment