Zobens, vainags, biķeris vai zvaigzne? Noslēpumainais čigānu horoskops

zilniece_ciganiete_sh-664x517

Biķeris 21.01. – 19.02.

Zīme, kas raksturo neizlēmīgu cilvēku, kuram vajag daudz laika pārdomām, lai kādu ideju pārvērstu realitātē. Cilvēkiem-biķeriem ir tieksme lietas atstāt nepabeigtas. Viņi nenovērtē savas iedzimtās dotības būt oriģināliem un radošiem.

Biķeri attiecībās smalki jūt harmoniju un viņu sapnis ir padarīt visus apkārtējos laimīgus. Viņiem spēlē ļoti veicas, taču, neskatoties uz to, viņi tērē daudz vairāk, nekā atļauj viņu ienākumi. Kas attiecas uz veselību, cilvēki-biķeri ātri nogurs. Spēku panīkums var novest pie psihiska un fiziska izsīkuma vai aizdusas.

 

Kapuce 20.02. – 20.03

Šī zīme maz uzticas ārpasaulei, viņa ir mierīga un nopietna. Cilvēkiem – kapucēm piemīt īpašas spējas iegūt uzticamus un īstus draugus, kuri ir gatavi vienmēr palīdzēt un viņus atbalstīt trauksmes vai dvēseles skumju brīdī.

Kapucēm regulāri ir finansiālas grūtības, taču viņas ātri tās atrisina, jo darbības sfērā tās ir izdomas pilnas. Darba jautājumos viņas ir izlēmīgas un uzņēmīgas.

Lai uzturētu labu veselību, kapucēm nepieciešama klusuma un miera gaisotne – tikai šādi kapuces jūtas komfortabli. Viņu organismam par labu nāk arī vingrošana un masāža.

 

Duncis 21.03. – 20.04

Samērā praktiska zīme, kas netērē laiku apvedceļiem un vienmēr virzās uz mērķi ātri un taisni. Cilvēki-dunči ir intuitīvi, veiksmīgi azartspēlēs, bez grūtībām uzvar derībās. Konkurences un sacensību cienītāji, allaž virzās uz saviem mērķiem, taču viņiem ir tendence būt impulsīviem, dažreiz pat agresīviem.

Dunči prot apieties ar naudu, viņi ir satriecoši labi administratori.
Bieži vien tiem ir “dzelzs” Vese***a.

 

Vainags 21.04. – 20.05

Cilvēki – vainagi mīl komfortu un greznību, viņi uzskata, ka viņiem piemērotas ir tikai vislabākās lietas, kas vien dzīvē var būt. Pie tam, viņi absolūti nav tendēti šķērdēt naudu. Šai zīmei piemīt īpašas spējas – nepiekāpīgs uzstājīgums. Vainaga zīmē dzimušie ir līdz spītīgumam uzstājīgi, kas apkārtējos var izsaukt nepatiku, taču biežāk tomēr sajūsmu par viņu sasniegto. Viņi reti gaida, ka labumi kritīs no debesīm, tāpēc viņi mērķtiecīgi virzās darbā, attīsta savu biznesu ar milzīgu neatlaidību, iniciatīvu un, galu galā, tas vienmēr vainagojas panākumiem un nāk par labu personības izaugsmei. Nereti Vainags savu aicinājumu atrod izklaides un modes industrijā.

Viņiem ir stipra Vese***a. Lai to uzturētu, nepieciešama vienīgi atbilstoša un laicīga atpūta, pēc kuras var godīgi teikt: “Lieliski atpūtos, tagad var arī pastrādāt.”

 

Svečturis 21.05. – 20.06

Pieķeršanās, draudzības, pazīšanos un sakaru mīļotājs. Šī zīme nekad neizrādīs aukstu vienaldzību attiecībā pret citiem. Viņš izstaro siltumu un prieku, apkārtējiem viņš vienmēr ir tīkams, un viņš pats to lieliski zina. Svečturis var likties nesavtīgs un dāsns, taču tā tomēr ir tikai šķietamība.

Svečturis apveltīts ar saprātīgumu. Viņš ir saprotošs un gudrs, kas izraisa sajūsmu apkārtējos.

Cilvēks – svečturis, pirms iztērēs naudu, sākumā iekrās zināmu summu. Krāšanas kāre var kļūt pārspīlēta, un svečturi riskē kļūt par īstiem sīkstuļiem.

Lai uzturētu labu veselību un fizisko formu, svečturiem nepieciešamas kustības un fiziskā slodze, tāpēc viņiem ieteicams nodarboties ar sportu.

 

Rats 21.06. – 21.07.

Šajā zīmē dzimuši cilvēki, kuri apveltīti emocijām un impulsivitāti. Cilvēks – rats ir neparasti afektīvs, nepastāvīgs un nenoturīgs, tāpēc viņu smalkais jūtīgums var pārvērsties negatīvā īpašībā – paaugstinātā ievainojamībā.

Ratiem ir tendence vairāk fantazēt un sapņot, nekā praktiski rīkoties. Viņi ir klusie aizstāvji un “sargi”.

Cilvēki – ratiem piemīt lieliskas spējas koncentrēt savu uzmanību. Īpašā spēja sakoncentrēties viņiem palīdz pievērsties problēmai. Viņi var ieņemt līdera pozīcijas darbā un spēj būt ļoti produktīvi.

Tomēr šīs ilgstoši sakoncentrētās uzmanības negatīvā puse ir mokošas un ilgstošas galvassāpes un migrēna. Veselību palīdzēs uzturēt nodarbošanās veida maiņa, uzmanības pievēršana kaut kam citam un atpūta.

 

Zvaigzne 22.07. – 22.08.

Mirdzošās un brīnišķās Zvaigznes cenšas maksimāli izmantot šo dabas doto spēju spīdēt. Šīs zīmes galvenais ierocis pret visām dzīves nebūšanām un grūtībām ir tās mirdzēšanas spēks un teju maģiskā būtība.

Zvaigznes ir īsti veiksminieki, likteņa lutekļi. Šīs zīmes pavadone ir veiksme.
Attiecībā uz veselību tās vārīgā vieta ir mugurkauls un locītavas, kas bieži tiek pakļautas lielām slodzēm, jo šinī zīmē dzimušie vienmēr vēlas būt spīdoši itin visās sfērās bez izņēmuma.

 

Zvani 23.08. – 22.09

Maigums un labsirdība – šinī zīmē dzimušo dabas dotas īpašības. Tās ir ļoti strādīgas personības ar samērā reālistisku pasaules uzskatu. Sabiedrībā cilvēkiem – zvaniem ir samērā ietekmīga loma. Zvaniem piemīt diezgan reta spēja uzmanīgi uzklausīt un konstruktīvi izteikt kritiskas piezīmes, lai gan ļoti bieži viņi ir pārāk prasīgi pret apkārtējiem.

Naudu viņi izmanto tā, lai justos pārliecināti un aizsargāti, un ļoti bieži viņi ilgi pārdomā, pirms uzsāk komerciāla rakstura darījumus un sarunas.

Dabas dotā labsirdība un labvēlība Zvaniem palīdz uzturēt labu veselību. Tiem pievienot vēl vajadzētu mērenu fizisko slodzi, patīkamu un mierīgu gaisotni un, iespējams, pat masāžu.

 

Monēta 23.09. – 22.10.

Patiesa šarma zīme, kura ir apveltīta ar mākslu virtuozi komunicēt. Cilvēki – monētas lieliski saprot, kā atrisināt jebkuru problēmu viņu dzīvē, viņiem ir liels pozitīvais lādiņš un viņi labprāt tajā dalās ar apkārtējiem.

Saprātīgās un racionālās Monētas lielu vērību pievērš ne tikai apkārtējo cilvēku garīgajām, bet arī fiziskajām īpašībām.

Izteikti uzņēmīgi darījumu cilvēki, kuri lieliski prot vest sarunas. Viņiem piemīt liela taisnības izjūta.

Attiecībā uz veselību cilvēkiem – monētām padomi nav vajadzīgi, jo viņi paši cenšas uzturēt veselību, izmantojot visdažādākos līdzekļus.

 

Zobens 23.10. – 21.11.

Zobens (“daga”) čigāniem tika piešķirts kā pusaudžu perioda beigu simbols. Tāpēc tas nereti asociējas ar pagātnes nāvi un kaut kā jauna sākumu. Zobens ir modrs un ar asu uztveri. Šinī zīmē dzimst noslēpumaini un spēcīgi cilvēki ar augstu un nesalaužamu morālo stāju, kas citos izsauc cieņu un atzinību. Zobenam piemīt analītisks prāts, viņš smalki uztver un piefiksē visu apkārt notiekošo.

Viņam ir diezgan stipra Vese***a jau kopš dzimšanas, taču bieži vien viņi ne pārāk par sevi rūpējas.

 

Cirvis 22.11. – 21.12.

Riskējošu cilvēku zīme. Viņi ir mūžīgie piedzīvojumu meklētāji. Cilvēki – cirvji sagaida katru jaunu dienu ar drosmi un pārliecību, demonstrējot savu nepārvaramo tieksmi pēc brīvības visās tās izpausmēs.

Cirvjiem no dabas dots ir ātrs un precīzs prāts. Lieliska apķērība kopā ar spriestspēju un praktiskumu dod iespēju šiem cilvēkiem justies viegli un nepiespiesti jebkuros apstākļos un jebkādā gaisotnē.

Cirvji tiek uzskatīti par uzticamiem cilvēkiem.

Visbiežāk šie cilvēki ir fiziski stipri, tiesa, viņi šo iedzimto izturību mēdz arī izmantot ļaunprātīgi.

 

Pakavs 22.12. – 20.01.

Nenoturams entuziasms ir šīs zīmes privilēģija un talants. Pakaviem raksturīga spilgta uztvere un ļoti augsta no viņiem izejošo jūtu intensitāte. Pakavi tiek uzskatīti par uzticamiem un uzticīgiem draugiem, viņi vienmēr ir gatavi doties palīgā.
Pakavi ir uzstājīgi, viņi vienmēr cenšas sasniegt pilnību it visā. Tai pašā laikā viņi, kā likums, ir bezbailīgi un lepni cilvēki, kas ir gatavi uz daudz ko un spējīgi riskēt ar dzīvību. Pakavi bieži vien daudz no dzīves saņem vai arī vēl vairāk – zaudē.

Pakavi darbā parasti ir ļoti veiksmīgi, tāpēc ka viņi spēj neatlaidīgi strādāt bez lielām pauzēm, viņi vienmēr atrod veidu, kā īstenot savus projektus.

Attiecībā uz veselību viņu vājā vieta ir smaganas un zobi, kā arī mugurkaula kakla daļa.

 

la.lv

Leave a Comment