Cik ātri katras Zodiaka zīmes pārstāvis sadusmojas

Vai jūs uzskatāt sevi par nervozu cilvēku? Vai konfliktu situācijā jūs skaļi kliedzat vai atstājat istabu ar asarām? Jūsu reakcijas, izrādās, var būt atkarīgas arī no jūsu zodiaka zīmes. Pārbaudiet, kā astroloģija apraksta jūsu emocijas stresa apstākļos.

Lasi arī: Kas liek jums visvairāk nervozēt, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi!

1. Auns

Auns ir visimpulsīvākais un straujākais no visām zīmēm. Viņš viegli nonāk dusmās un bieži vien nespēj kontrolēt savas dusmas. Auns kliedz, uzbrūk, un dažreiz var uzbrukt ar kulakiem. Pat ja jūs pieradīsiet, ka viņš ir kļūdījies, Auns paliks pie sava, jo viņam vienmēr ir taisnība. Bet tajā pašā laikā viņa dusmas pāriet ļoti ātri un Auns tūlīt mēģina samierināties.

2. Vērsis

Vērsis šķiet mierīgs un ierobežots. Dusmas viņos aug pakāpeniski, un, ja Vērša pacietība uzliesmo, tad turpināsies patiesais Armagedons. Šis zīme nepieļauj nodevību un krāpšanu, un viņu kaitina slikta attieksme vai diskriminācija. Vērsis dod priekšroku diskusijām un viedokļu apmaiņai, nevis stingriem strīdiem. Pat ja viņš piedod, viņš nekad neaizmirst.

3. Dvīņi

Dvīņi ir spontāni un neskaidri, tāpēc ir grūti paredzēt, kā viņi reaģēs konflikta situācijā. Dažreiz viņi ir mierīgi un nemaz nerunā par problēmu, un dažreiz viņi kļūst aizkaitināti uz līdzenas virsmas. Dusmās Dvīņi ir briesmīgi un atklāti nepatīkami. Viņu neparedzamība nozīmē arī to, ka pretinieki nesaprot, vai strīds beigsies ar attiecību izbeigšanu vai ar kopīgiem smiekliem par situāciju.

Lasi arī: 5 atradumi, kas nes sliktu veiksmi un nepatikšanas

4. Vēzis

Vēzis pārsvarā ir mierīgs un viegls, viņi vienmēr mēģina saprast citu personu un reti sajūt dusmas. Bet tas nenozīmē, ka viņi vispār nedusmojas. Dusmas taos aug lēni un izpaužas attiecību atdzišanas procesā. Ir ļoti grūti atrisināt konfliktu situācijas, kad Vēzis izvairās runāt par strīdu vai izliekas, ka viss ir kārtībā, bet viņš ļoti ignorē jūs.

5. Lauva

Lauva ir dominējošie un sevi uzskata par pareizu. Ja kāds ignorē Lauvu, apstrīd viņa viedokli vai izrāda neievērošanu, viņš būs spēcīgi dusmīgs. Dusmīgs Lauva ir gatavs pateikt visu, lai pierādītu savu pārākumu. Tajā pašā laikā Lauvai nepatīk konflikti vispār un nemēģina viņus provocēt.

6. Jaunava

Jaunava ir ļoti draudzīga, sirsnīga un saprotama. Tomēr, ja jūs izsitīsiet Jaunavu no līdzsvara, viņa spēj parādīt savdabību. Pat ja Jaunava ar tevi nestrīdās, viņa klusi iekšā kļūs dusmīga un noslēgsies. Jaunava kļūst auksta un atdalīta, un labāk atstāt viņu vienatnē, lai viņa varētu sagremot savas emocijas.

Lasi arī: Jūsu Zodiaka zīmes negatīvās iezīmes

7. Svari

Svari ir jautri, pacietīgi, un viņus ir ļoti grūti izvest no pacietības. Viņi vienmēr cenšas kontrolēt emocijas. Svari prātā saskaita līdz desmit, lai neeksplodētu. Viņi ir ļoti jutīgi un bieži saskaras ar sāpēm, nevis dusmām. Bet Svari pilnīgi atceras aizvainojumu un reti ļauj tam aiziet. Jebkurā brīdī šī zīme jums atgādinās, cik nepareizs esi bijis pirms 10 gadiem.

8. Skorpions

Slēgts un noslēpumains Skorpions atceras visu! Viņš nemīlēs un neiespaudinās kājas, un viss viņa dusmas atspoguļosies Slep**votā skatienē. Viņš ilgāk var būt dusmīgs, un tajā pašā laikā šī zīme uzņems vislabākās un izsmalcinātās atriebības plānu. Un pat tad, ja jūs nonākat pie izpratnes un saskaņošanas, vienmēr ievērojiet to.

9. Strēlnieks

Strēlnieki ir mierīgi un diplomātiski, bet viņi var nervozēt un dažreiz pat kļūt sprādzienbīstami. Kaut gan Strēlnieks godīgi cenšas tikt galā ar emocijām, viņam tas prasa daudz pūļu. Dusmās viņš kliedz, pazemo un apvaino. Bieži vien viņa uzbrukumi ir ļoti sāpīgi un negodīgi. Bet, tiklīdz Strēlnieks nomierināsies, viņa būs ļoti apmulsuši par savu uzvedību.

Lasi arī: Zodiaka zīmju šķiršanās iemesli

10. Mežāzis

Mežāzis ir kārtība un harmonija, un viņi ienīst, kad kāds to pārtrauc. Lai gan šī zīme nav sprādzienbīstama, esiet droši, ka tas rūpīgi piefiksē visus aizvainojumus. Un, ja Mežāzis iesaistās konfliktā, tā vietā, lai kliegtu, viņš “nosit” pretinieku ar daudziem nepatīkamiem vārdiem. Kad Mežāzis ir sasniedzis robežu, tas apklust un spītīgi paliek kluss.

11. Ūdensvīrs

Ūdensvīrs visbiežāk izvairās no konfliktiem un cenšas ignorēt personu, kas to kairina. Tas vienkārši kļūst auksts un strikti oficiāls. Tomēr, ja Ūdensvīrs izkļūst no sevis, viņš kliegs, neļaujot nevienam iestarpināt pat vienu vārdu. Ūdensvīrs pat spēj pārtraukt visu kontaktu ar nepatīkamu cilvēku, jo viņiem tas ir laika un enerģijas izšķiešana.

12. Zivis

Zivis ir ļoti jutīgas un nepatīk konfrontācija. Tomēr var gadīties, ka viņiem nav līdzsvara un viņi demonstrē savu otro personu. Tad Zivis ir nežēlīgas un netaisnas. Turklāt viņu dusmas var ātri pāriet, bet pašas Zivis ilgi nēsās akmeni sirdī, neaizmirstot neko.

Avots

Leave a Comment