Talismani sievietēm pēc dzimšanas datuma

Talismani ir lietas, objekti, kas mūs aizsargā vai dod mums spēku, lai sasniegtu savus mērķus. Katrai personai tas ir unikālas. Numeroloģija dos Jums iespēju atrast savu talismanu.

Talismani strādā pēc enerģijas shēmas. Viņi stiprina auru un aizsargā sieviešu biolauku no enerģijas vampīriem un dažādām problēmām. Lai uzzinātu savu talismanu, jums vajadzēs veikt vienkāršus numeroloģiskus aprēķinus.

Lasi arī: Lūk, ko jums vajadzētu teikt savam mīļotajam vīrietim, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi!

Kā aprēķināt enerģijas skaitli

Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams tikai dzimšanas datums un dzimšanas gads. Tātad vispirms sakaitiet visus dzimšanas datuma skaitļus. Pieņemsim, ka esat dzimis 1983. gada 27. martā, tad jūsu enerģijas skaitlis būs 2 + 7 + 3 + 1 + 9 + 8 + 3 = 33. Pēc tam jums jāpieskaita vēl 2 pie 33, ja jūs esat dzimusi pavasarī. Ziemai papildus korekcijas skaitlis ir 1, pavasarim – 2, vasarai – 3, rudenim – 4. Ja skaitlis ir lielāks par 9, tad jums ir atkal jāsaskaita tās divas sastāvdaļas. Mūsu gadījumā 33 + 2 = 35. 3 + 5 = 8. Pēdējais skaitlis ir Astoņi.

Lasi arī: 8 satraucošas pazīmes, ka jūs esat emocionāli izsmelts, un jums nepieciešama palīdzība!

Paskaidrojums par enerģijas skaitļiem

Viens. Tie, kuru skaits ir vienāds ar 1, talismani ir jebkādi apaļi objekti, bet ne viss ir tik vienkārši, jo tam jābūt objektam, kas saistīts ar kādu svarīgu notikumu. Tas var būt ornaments kā kulons vai gredzens. Tā pat varētu būt bumba. Galvenais ir tas, ka jums vajadzētu sajust saikni ar lietu. Tam vajadzētu būt ar īpašu nozīmi jums.

Divi. Tiem, kuru skaitlis ir 2, lielisks talismans var būt dubults objekts. Jums ir jāstrādā, lai izveidotu pareizus savienojumus ar cilvēkiem. Jums bieži rodas problēmas šajā sfērā, tādēļ aksesuāriem jābūt pāra, tāpat kā jebkuru citu talismanu. Tas var būt dubults zieds, apavu pāris.

Trīs. Ja jūs saņemat skaitli 3, tad jūsu talismans ir persona. Rūpīgi domājiet, kāda persona no jūsu apkārtnes vienmēr ir tur, kad jums ir paveicies. Tas ir ļoti liels talismans. Tas ir viņš un viņa aura, kas vislabāk mijiedarbojas ar jūsu biolauku. Ar šādu personu ir vērts saglabāt labas attiecības, jo tuvāk viņi ir, jo labāk.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, kurām nevar uzticēt noslēpumus

Četri. Skaitlis 4 nozīmē, ka tavs talismans ir pareizā krāsa. Sieviešu pasaules uzskatu krāsas vienmēr ietekmē atšķirīgi, un dažreiz tās ir izšķirošas. Centieties pamanīt, kā katra krāsa nosaka tevi un apkārt tev noteikto vilni. Uzziniet katras krāsas enerģiju, lai zinātu, kā izvēlēties drēbes un interjeru savā mājā vai darbā.

Pieci. Tiem, kam ir piecu enerģijas daudzums, labākais talismans būs ass ciets priekšmetu. Tas var būt kāda veida asmens vai dekoratīvs nazis, kas karājas uz sienas, vai rotājums ar leņķisko formu, kas sievietei būtu piemērots vairāk par ieroci. Metālu izstrādājumi būs noderīgi, taču jūs varat priekšroku dot akmeņiem.

Seši. Labākais talismans jūsu sievietes aurā ir kaut kāda vieta. Jūsu enerģijas saistīšana nonāk noteiktā vietā, kādā mājas vai biroja stūrī. Tur jūs bieži apmeklēs iedvesmas avots, biežāk būs mūza. Tā var būt darba istaba, guļamistaba vai virtuve. Ikvienam ir dažādi.

Lasi arī: Viktorija Raidos: Kā pārvarēt dzimtas kļūdas

Septiņi. Skaitlis septiņi nozīmē, ka tavs talismans ir zināms prāta stāvoklis apvienojumā ar īpašu garastāvokli. Jūsu dzīvi kontrolē jūsu personības garīgā sastāvdaļa, jo emocijas sievietēm pārsvarā ir. Izbaudiet, kādas emocijas ļauj vislabāk darboties jebkurā dzīves jomā.

Astoņi. Skaitlis 8 saka, ka tavs talismans var būt gandrīz jebkas. Šajā ziņā jūs esat absolūti universāls, tāpēc jums vienlaicīgi ir grūtāk un vieglāk nekā citiem cilvēkiem. Tā ir laimīga lieta, kuru visticamāk atradīsiet nejauši.

Deviņi. Ja jūsu enerģētikas skaitlis ir 9, tad jūsu talismans var zaudēt spēku un uzņemt to no jauna. Teicami palīgi jums būs mājdzīvnieki vai augi. Jo vairāk jūs tajos ieguldāt, jo vairāk viņi jums dos. Jūs sadzīvojat ļoti labi ar dabu,  vislabāko emocionālo uzlādēšanu jūs varat gūt ārpus pilsētas, kur tikai jūs un apkārt daba, nevis citu cilvēku radītā pasaule.

Avots

Leave a Comment