Cik labsirdīgs esi tu? Noskaidro to pēc savas Zodiaka zīmes!

Iespējams, ka jau nojaut, kuras Zodiaka zīmes varētu izpelnīties labsirdīgāko zīmju titulu, bet mēs vēlamies tev pastāstīt, cik labsirdīga ir katra Zodiaka zīme – katrai savi mīnusi un plusi!

AUNS

Auns nekad tīšuprāt nedarīs pāri tiem, kas to nav pelnījuši. Tomēr daudzi Aunu tuvinieki cieš no viņa izdarībām, jo Auni reti skatās atpakaļ vai ņem vērā citu viedokli.

VĒRSIS

Vēršus uzskata par labsirdīgu un pozitīvu zīmi. Viņi nespēj nodarīt neko ļaunu pat nepazīstamam cilvēkam, lai gan reizēm gadās izņēmumi. Kopumā viņi ir sirsnīgi un ļoti patīkami cilvēki!

DVĪŅI

Šī zodiaka zīme ir ļoti divdabīga (ha!). Ļoti grūti noteikt, kur sākas un beidzas Dvīņu labsirdīgums. Būtībā Dvīņi ir labsirdīgi tikai pret tiem, kuri ir to pelnījuši. Sākotnēji un pēc būtības tomēr Dvīņiem vairāk raksturīga vienaldzīga attieksme.

VĒZIS

Vēzis ir labsirdīgs tikai pret draugiem, labiem kolēģiem un radiniekiem. Ārkārtējā gadījumā Vēzis var būt labsirdīgs arī pret tuvā cilvēka draugiem, bet tā notiek tiešām ļoti reti. Pret visiem pārējiem Vēži ir absolūti interti un vienaldzīgi.

LAUVA

Tie, kas dzimuši Lauvas zīmē, nav paši labsirdīgākie cilvēki, bet savu naidīgumu nekad neizrāda. Ja esi nodarījis viņiem ko sliktu, vari negaidīt ātru žēlastību. Tomēr tiekoties Lauvas joprojām izskatīsies smaidīgi.

JAUNAVA

Jaunavas zīmē dzimušie ir ļoti ieturēti un patīkami cilvēki. Īpaši tas attiecas uz vīriešiem, jo šai zīmē vērojama ļoti liela atšķirība starp abiem dzimumiem. Lielās līnijās gan dāmas, gan kungi ir atsaucīgi cilvēki, bet samērā ilgi atminas visus pāridarījumus.

SVARI

Svari ir labsirdīgi līdz kaulu smadzenēm, tomēr reizēm viņus savažo ieaudzinātā pieklājība. Gadās, ka Svari kādu necieš, bet to nekad neizrādīs. Nekad. Un Svari nav arī atriebīgi – viņiem tas nav vajadzīgs.

Lasi vēl: Kā mīli tu? Tests, kas par tavu sirdi atklās vēl pašam nezināmus faktus

SKORPIONS

Skorpioni ir ārkārtīgi atsaucīgi un augstsirdīgi. Jā, viņu rakstura īpatnības var uztvert arī ļoti negatīvi, tomēr sirdī viņi ir mīļi un jauki. Šīs zīmes pārstāvji arī ir godīgi un uzticami.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks zina cenu itin visam šai pasaulē, bet jo īpaši – labsirdībai. Strēlnieka labsirdīgumu nevajag nopelnīt vai saņemt pa lieliem svētkiem – viņš vai nu izturēsies labi, vai arī nē. Trešā varianta diemžēl nav.

MEŽĀZIS

Mežāži no malas izskatās tā, it kā notiekošais uz viņiem neattiektos. Dvēselē viņi ir labsirdīgi gandrīz pret ikvienu, izņēmums ir vienīgi tie, kas izpelnījušies patiešām negatīvu attieksmi.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs labi izturēsies pat pret tiem, kas nodarījuši viņam ko sliktu. Šajā zīmē dzimušie ļoti viegli piedod! Protams, viņi neaizmirst pāridarījumus, bet ļaunums un dusmas vienkārši nav viņu stilā.

ZIVIS

Zivis ir ļoti līdzīgas Ūdensvīram, tomēr atšķirība ir tajā, ka šajā zīmē dzimušie cenšas nekomunicēt ar tiem, kas izdarījuši ko nepatīkamu vai sliktu. Zivis ir ļoti labsirdīgi cilvēki, kaut arī lieli egoisti – kaut kādā brīnumainā veidā apkārtējie no viņu egoisma necieš.

Avots: 

Leave a Comment