Cilvēka liktenis veidojas tajā pašā sekundē, dzimšanas brīdī! Nosakiet, kura planēta ir jūsu “krusttēvs” vai “krustmāte”!

No 8:00 līdz 9:59 ir Urāna laiks

Urāns ir sengrieķu mitoloģijas augstākā dievība. Urāns bija debesu pavēlnieks un grieķu dievu priekštecis. Urāns tiek uzskatīts par nākotnes planētu, kas saistīts ar mūsdienu zinātni, izgudrojumiem un elektrību. Šī ir pēkšņu satricinājumu un strauju, negaidītu notikumu planēta. Viņas ietekmes sfērā ir viss jaunais, oriģinālais, neparastais.

Urāna cilvēki pēc dabas ir sabiedriski. Viņi slikti panes vientulību, viņiem ir liels skaits draugu un paziņu, ar kuriem viņi labprāt pavada laiku. Saziņā viņi mēdz būt vienkārši. Viņiem patīk palīdzēt cilvēkiem, pat ja viņi šo personu labi nepazīst, un nav fakts, ka viņi varēs saņemt atgriešanās pakalpojumu vai palīdzību no viņa.

No 10:00 līdz 11:59 ir Saturna laiks

Saturns ir viens no senākajiem romiešu dieviem, viņš tika pielūgts kā labības patrons un tika uzskatīts, ka Saturnam ir daļēja vara pār mirušo valstību. Planēta Saturns zvaigžņu zinātnē ir atbildīga par cilvēka vērtību sistēmas veidošanos un apkārtējās pasaules novērtējumu.

Saturna zīmē dzimušie ir karjeristi. Tas ir dabiski, ka viņi vēlas būt līderi. Tajā pašā laikā viņu viedoklis tiek novērtēts un uzklausīts, bet baidās no dusmām. Viņu personīgā dzīve var ciest, jo viņi visu savu brīvo laiku velta savai karjerai.

No 12:00 līdz 13:59 ir Jupitera laiks

Jupiters  – senromiešu mitoloģijā debesu, dienas gaismas, pērkona negaisu dievs, dievu tēvs, romiešu augstākā dievība. Jupiters ir atbildīgs par cilvēka sociālajiem sakariem un viņa pašapliecināšanos sabiedrībā. Sniedz cilvēkam esības pilnības sajūtu, vēlmi paplašināties, paplašināt savas spējas.

Jupitera cilvēku bērnība un jaunība paiet izklaidēs, viņiem nav vēlēšanās pēc zināšanām. “C” hroniski ieņēma lielāko daļu viņu skolas atzīmju. Šādi cilvēki nav pūļa līderi. Vēlme pēc jaunām zināšanām nāk daudz vēlāk un izpaužas ļoti spēcīgi. Sēdēšana vienā vietā šādiem cilvēkiem nav tā iecienītākā nodarbe. Ceļot, redzēt pasauli visās tās izpausmēs ir tas, kas viņiem patīk.

No 14:00 līdz 15:59 ir Plutona laiks

Plutons ir viens no pazemes un Nā*es dieva vārdiem sengrieķu un romiešu mitoloģijā. Plutons ir ļoti pretrunīga figūra. No vienas puses, tas sniedz milzīgas iespējas un kvalitatīvi jaunu dzīves līmeni. Savukārt Plutons zvaigžņu kartē nozīmē sāpīgas pārmaiņas, zaudējumus un iznīcību.

Tiem, kas dzimuši šajā laika periodā, ir iedzimta pārliecināšanas dāvana. Viņi mēreni un sistemātiski virzās uz savu mērķi. Viņu harizma ir harmoniska un ļoti dabiska. Plutons, cita starpā, piešķir šādiem cilvēkiem izskatu, kas parasti ir pretējs dzimums.

No 16:00 līdz 17:59 ir Venēras laiks

Vakara Venēra tās zīmē dzimušos apveltī ar jūtīgumu, maigumu un takta izjūtu. Šie cilvēki spēj izlīdzināt jebkuras konfliktsituācijas skarbās malas, ir romantiski un it visā ir pakļauti ideālismam. Par dzīves galveno mērķi viņi bieži izvēlas vēlmi atrast īstu mīlestību, taču šajā ceļā viņus gaida biežas vilšanās un skarbās realitātes sagrauti romantiski ideāli.

Lasi arī: Plutons maina zīmi, un pasaule, kuru mēs pazinām, lielā ātrumā atstāj mūs, pārmaiņas tuvojas: stāsta Andžela Pērla

Lasi arī: 12 spēcīgākie Fen Šui talismani jūsu mājām

No 18:00 līdz 19:59 ir Merkura laiks

Merkurs piešķir noturību cilvēkiem, kas dzimuši tā ietekmē. Viņi ir gatavi iet līdz galam neatkarīgi no tā. Tomēr galējības, uz kurām ir gatavi iet Merkura cilvēki, bieži vien traucē vienkārši baudīt dzīvi. Viņi bieži cenšas atrisināt draugu problēmas, aizmirstot par savām prioritātēm un personīgo dzīvi.

No 20:00 līdz 21:59 ir Saules laiks

Saule ir viens no svarīgākajiem zvaigžņu kartes rādītājiem. Tas simbolizē cilvēka personību, pašapziņu, individualitāti. Saule visspilgtāk parādās Lauvas zīmē, kur tā atrodas klosterī.

Karstā saule padara cilvēkus, kas dzimuši zem šīs zīmes, kaislīgus un mīlošus. Viņi ir pakļauti zvaigžņu drudzim un cenšas izcelties no pūļa un piesaistīt sev maksimālu uzmanību. Saules cilvēki ir dzimuši aktieri un dzīves vadītāji. Šādi cilvēki bauda uzslavas un pat atklātus glaimus.

No 22:00 līdz 23:59 ir Mēness laiks

Mēness simbolizē sievišķo pasīvo principu, ir saistīts ar cilvēka dvēseli, parāda indivīda zemapziņas vēlmes un centienus. Nozīmīgākā Mēness pozīcija dzimšanas kartē ir sievietēm. Šī planēta dod vēlmi izveidot ģimeni, mīlestību uz mājturību un mātes instinkta izpausmi.

Mēness cilvēki parasti ir noslēpumaini. Tie ir smalkas garīgās organizācijas cilvēki, viņiem ir augsti attīstīta intuīcija. Palīdzot citiem, viņi paļaujas uz abpusēju pateicību un atbalstu. Šī ir reta cilvēku kategorija, kas precīzi zina, ko vēlas.

Tagad jūs zināt, kādu iespaidu cilvēka dzimšanas laiks atstāj uz visu viņa turpmāko dzīvi. Varbūt tas palīdzēs jums izprast jūsu rakstura sarežģītību vai izveidot harmoniskākas attiecības ar mīļajiem.

Bagāti cilvēki nepiedzimst, bet kļūst bagāti. Dalieties informācijā ar draugiem, un lai planētas dod jums veiksmi un labklājību!