Cilvēka raksturs saskaņā ar Zvaigžņu zīmi

Lauva

Tie, kas dzimuši laikā no 23. jūlija līdz 23. augustam, ietilpst Lauvas aizsardzībā. Šī Zvaigžņu zīme apveltīja savus audzēkņus ar veiksmi un spēju ar godu izkļūt no piedzīvojumiem bagātiem notikumiem, ja tādi gadās viņu dzīves ceļā.

Tomēr ir diezgan grūti motivēt Lauvu veikt izmisīgus pasākumus. Tāpat kā viņa prototips dzīvnieku pasaulē, lielākā daļa Lauvu zina, kā novērtēt mierīgu un mērenu dzīvi, lai māja būtu, kā saka, “pilna kauss”. Viņiem nepatīk nabadzība un trūkums, un viņi slikti panes to, kad citi viņiem pievērš maz uzmanības. Un, ja darbā vai biznesā kaut kas cits neizdodas, tad slikts garastāvoklis var bumerangs jūsu mīļajiem un paziņām. Šajā gadījumā ir vērts stabilizēt situāciju un atgādināt zvēru karaļiem, ka pasaulē nav neviena stiprāka un skaistāka par viņiem. Lauvām patīk glaimi un ir gatavas daudz piedot par patīkamiem vārdiem. Turklāt viņiem ir laba seksuālā saderība ar gandrīz visām Zvaigžņu zīmēm.

Lielākā daļa cilvēku, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir diezgan lētticīgi un nevar uzreiz atpazīt mānīgus plānus. Gadu gaitā viņi attīsta spēju atsijāt aizdomīgus indivīdus, kā arī iegūst dzīves pieredzi un spēju novērtēt ne tikai skaistus solījumus, bet arī reālus darbus.

Jaunava

Ja esat dzimis no 24. augusta līdz 23. septembrim, tad jūsu Zvaigžņu zīme ir Jaunava, un jūsu galvenās rakstura iezīmes ir pastiprināta uzmanība personīgajai dzīvei un vēlme atrast sev piemērotu partneri.

Turklāt daudzas Jaunavas piekrīt pievērt acis uz dažiem sava pavadoņa vai kompanjona trūkumiem, ja persona viņām patiešām patīk. Tie var dot iespēju korekcijai, bet līdz noteiktai robežai. Ja ilgāku laiku otrā pusīte neizrādīs vēlmi mainīties uz labo pusi, Jaunava ar tīru sirdsapziņu atstās šo iespēju mierā un dosies prātīgāka kandidāta meklējumos.

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju raksturs ļauj pacelties pa  karjeras kāpnēm, taču ne uzreiz, bet pakāpeniski. Taču Jaunavu dzīvē gadās arī tā, ka veiksme nokrīt no zila gaisa un liktenis dāvina dāsnas dāvanas. Vienīgais, ko šādi cilvēki slikti panes, ir neveiksmju sērija. “Melnā svītra” var iegrūst Jaunavu ilgstošā izmisumā.

Svari

Raksturojot Svaru raksturu (09.24-10.23), jāņem vērā, ka šī Zvaigžņu zīme pieder pie duāliem simboliem un tādējādi uzreiz liek saprast, ka Svaru cilvēki mēdz vilcināties pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas. Citiem vārdiem sakot, ja pieprasāt no viņiem tūlītēju un konkrētu atbildi, jūs varat viņus nostādīt ļoti sarežģītā situācijā. Un, visticamāk, jūs nekad nedzirdēsit patiesību.

Lielākajai daļai šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju raksturs ietver tieksmi uz diplomātiju. Tas ir, viņi cenšas saglabāt savu labumu, lai nepārprotami nepārkāptu citu intereses. Viņiem ir nepatīkami, ka viņiem ir daudz ienaidnieku, un viņi labāk gribētu sliktu mieru, nevis labu strīdu. Pat tad, kad Svari tiks izprovocēti atklātā konfliktā, viņi centīsies atrast laiku, lai garīgi izdomātu, kā izkļūt no situācijas. Biežāk viņiem izdodas situāciju vienā vai otrā veidā vērst sev par labu.

Personīgajā dzīvē Svari nevēlas grūstīties, un, ja viņus nemitīgi ņaud par lēnību, jūs varat redzēt negaidītu reakciju agresijas un aizkaitinājuma veidā. It īpaši, ja viņi dzēra alkoholu lielās devās. Šajā gadījumā labāk atstāt Svarus mierā un negaidīt, kamēr situācija iegūs kritisku apgriezienu. Pēc būtības šīs Zīmes pārstāvjiem dažreiz ir nepieciešams klusums un vientulība, lai nomierinātu un atgūtu normālu garastāvokli.

Skorpioni

Skorpionu raksturs (10.24-11.22) lielā mērā ir saistīts ar to, ka šī zīme bauda reputāciju kā viena no seksīgākajām Zvaigžņu lokā. Daļēji tā ir taisnība. Šīs zīmes pārstāvji ļoti aizraujas ar savas mīlestības objektu un ir jutīgi pret nodevības briesmām. Taču šāda emocionāla intensitāte nevar ilgt mūžīgi, pat Skorpioniem. Galu galā viņi nogurst un pārceļ attiecības vispārpieņemtajā līmenī.

Zvaigžņu ekspertu vidū ir plaši izplatīts viedoklis, ka lielākā daļa Skorpionu pēc būtības tiecas pēc laiskas laika pavadīšanas un ir gatavi strādāt tikai par  labu naudu. Patiesībā šie cilvēki patiešām neatteiksies no papildu brīvdienas, lai gan viņi var pārsteigt savus priekšniekus kā neaizstājamus darbiniekus. Lai to izdarītu, viņiem ir jāpārvar sevi un jāpierāda, ka viņiem darbs ir pirmajā vietā, nevis personīgā dzīve.

Pēc būtības Skorpioni var būt ļoti emocionāli, bet atkal ne uz ilgu laiku. Paaugstinātas aktivitātes periods parasti tiek aizstāts ar vēlmi nedarīt neko, izņemot pilnveidot prasmes apburt pretējo dzimumu.

Strēlnieks

Strēlnieka (11.23-12.21) raksturu var raksturot plaši, jo šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji dažkārt ir noslēpums viņiem pašiem, nemaz nerunājot par apkārtējiem. Piemēram, viņi spēj rīkoties, kas var radikāli mainīt viņu likteni. Turklāt Strēlnieks parasti ļoti drosmīgi izturas pret izmaiņām dzīvē. Viņi saskaras ar grūtībām ar atvērtu prātu un nepadodas problēmām. Bet tas viss ir iespējams tikai tad, ja Strēlnieks ir pārliecināts par veiksmīgu uzņēmuma iznākumu. Ja viņš nolems, ka pastāv neveiksmes iespēja, viņš centīsies neiesaistīties apšaubāmā uzņēmumā.

Savukārt šīs zīmes pārstāvju raksturs ir visai labsirdīgs un paiet ilgs laiks, lai iemācītos kategoriski atteikt cilvēkiem. Un, ja viņi to dara, tad pieklājīgi. Personīgajā dzīvē Strēlnieks, gluži pretēji, nevēlēsies paciest divkosību un liekulību. Viņi vēlas, lai viņu partneris būtu pēc iespējas godīgāks un atklātāks. Bet ikviens, kurš atklātības lēkmē vēlas iepazīstināt Strēlnieku ar “rūgto patiesību”, riskē viņu zaudēt uz visiem laikiem.

Lielākajai daļai Strēlnieku pēc būtības nav problēmu ar komunikācijas prasmēm. Tāpēc viņi ceļojot jūtas labi,  kad viņus ieskauj jauni iespaidi un interesantas paziņas. Taču šīs zīmes pārstāvji, ja vēlas, var atrast piedzīvojumus pat neizejot no dzīvokļa, ja pulcē draugus uz trokšņainu ballīti. Strēlnieks ir Uguns zīme un, ja vēlas, var aizdedzināt ikvienu.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: neprognozējams laiks, kas pavērs iespējas uz finansiāliem panākumiem!

Lasi arī: 7 visbīstamākās dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās var rasties liktenīgas grūtības!

Mežāzis

Mežāžu raksturu (12.22-20.01) Zvaigžņu eksperti interpretē kā veselu noslēpumu un zemūdens motivāciju kopumu. Katrs no šīs Zīmes pārstāvjiem ir spilgts indivīds, ar saviem iedibinātiem uzskatiem un stereotipiem. Neatkarīgi no tā, ko domā citi, Mežāzis centīsies izveidot savu viedokli par kādu konkrētu tēmu. Tas pats noteikums attiecas uz personīgo dzīvi. Mežāzim galvenais, lai izredzētais vai izredzētais būtu sirdij dārgs, un citu teiktais, protams, ir svarīgs, bet ne liktenīgs.

Tajā pašā laikā Mežāži var justies ērti vienatnē. Galu galā viss ir atkarīgs no tā, kā viņi uztver apkārtējo realitāti. Pēc būtības šīs zīmes pārstāvji dod priekšroku stabilitātei un ir neapmierināti, kad viņu dzīves laikā pēkšņi parādās “melnā svītra”. Tomēr viņi cenšas visu iespējamo, lai tiktu galā ar grūtībām. Un, ja tas neizdodas, viņi meklē morālo spēku, lai pieņemtu realitāti tādu, kāda tā ir.

Zvaigžņu eksperti Mežāžu raksturu neuzskata par sliktāko variantu. Starp šādiem cilvēkiem ir daudz uzticamu un apzinīgu darbinieku, lojālu ģimenes vīriešu un talantīgu vadītāju. Mežāžu izturība un pacietība dažkārt pārsteidz apkārtējos līdz sirds dziļumiem. Bet, ja viņa ceļš tiek šķērsots un rūpīgi izstrādāti plāni tiek pārkāpti, viņš var izmantot savu spēju aust sarežģītas intrigas. Tāpēc labāk nestrīdēties ar Mežāžiem. Personīgajā dzīvē viņš var atbildēt uz nodevību ar nodevību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušie (21.01.-21.02.) pastāvīgi cenšas savu dzīvi padarīt labāku, pat ja ceļā rodas nopietni šķēršļi. Viņi spēj mobilizēt savus spēkus un atrast slēptos resursus, ja ir reāla iespēja iegūt bonusu.

Šajā gadījumā viņiem palīdz viņu dabiskā rakstura elastība. Reti gadās atrast Ūdensvīru, kura spītību varētu saukt par ēzeļveidīgu. Lielākoties šie cilvēki uztver argumentu un izdara secinājumus. Starp citu, tā nav nejaušība, ka tā rīkojas arī spītīgie Ūdensvīri – galu galā viņi ir pārliecināti, ka konkrētajā gadījumā šāda uzvedība ir panākumu atslēga. Un, kad viņi sasniedz savu mērķi, Ūdensvīra labs raksturs atgriežas.

Personīgajā  dzīvē Ūdensvīri var saskarties ar sliktu izvēli. Turklāt vairākkārt. Bet galu galā viņi nogurst no ciešanām un sāk veikt nopietnu konkursa atlasi starp pretendentiem. Galu galā viņi tomēr izvēlas to, kurš izraisa personiskas simpātijas. Šīs zīmes pārstāvju vidū savtīgi mīlas motīvi ir reti sastopami.

Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem (22.02-20.03) ir draudzīgs, bet neatkarīgs raksturs. Daži to skaidro ar aukstumu, taču patiesībā Zivis vienkārši tiecas pēc saviem mērķiem un viņiem nav daudz laika novērst uzmanību, kad ir tik daudz darāmā.

Lielākajai daļai šīs zīmes pārstāvju patīk būt kustībā un ļoti interesējas par apkārt notiekošo. Ir interesanti ar viņiem komunicēt un uzklausīt viņu viedokli par notiekošo. Pēc būtības Zivis tiecas pēc greznības un bagātības, taču nauda joprojām nekļūst par viņu galveno prioritāti.

Zivis augstu vērtē savu sociālo loku, un personīgajai dzīvei viņi cenšas atrast pēc iespējas pastāvīgākas attiecības. Tajā pašā laikā viņi nevadīsies pēc vispārpieņemtiem standartiem, bet gan mēģinās izvēlēties pāri, pamatojoties uz saviem apsvērumiem. Ja izvēlētajam ir labi finansiālie ienākumi, Zivis būs tikai laimīgas. Ja nē, tad kopīgi centīsies sniegt finansiālu atbalstu, jo šīs Zīmes pārstāvjiem domas par trūcīgām vecumdienām ir vienkārši nepieņemamas.

Kā redzat, katras Zvaigžņu zīmes raksturam ir savas atšķirīgās iezīmes. Tagad jūs zināt viņu stiprās un vājās puses, kas nozīmē, ka varat produktīvāk pielāgot savas attiecības.

Leave a Comment