Uzturs, kas piemērots saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi: veselā miesā, vesels gars

Pārtikai ir liela nozīme cilvēka dzīvē. Dažiem patīk gatavot, citi apmeklē restorānus un kafejnīcas. Bet daudzi cilvēki aizmirst par pareizu uzturu. Katram zvaigžņu zvaigznāja pārstāvim ir savas pārtikas izvēles. Bet ne katrs drīkst ēst to, kas garšo.

Ar pārtiku saistītas tautas zīmes un māņticības

1.Neēdiet pie spoguļa  – jūs zaudēsiet savu skaistumu

2.Pēc vakariņām uz galda aizmirsta karote – kad ierodas viesi

3.Jo, ko tu dzer, to grēkus tu uzņemies uz sevi

4.Ja maize netiek cepta, tas radīs zaudējumus un sabojās.

5.Pusdienu laikā sakost mēli – melo

6.Sieviete uzdur maizi uz dakšiņas – viņa atņem sev laimi

7.Ābols nokrita no galda uz grīdas – tas nozīmē, ka drīz būs randiņš ar mīļāko

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: neprognozējams laiks, kas pavērs iespējas uz finansiāliem panākumiem!

Lasi arī: 7 visbīstamākās dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās var rasties liktenīgas grūtības!

Pareizs uzturs saskaņā ar personīgo zvaigžņu zīmi

Aunam ir jāpieturas pie veselīga uztura. Lai saglabātu līdzsvaru organismā, ieteicams vairāk ēst zivis un jūras veltes. Enerģijas papildināšanu nodrošina dabīgās putras, kas gatavotas no prosas un griķiem. Nepieciešamību pēc mikroelementiem apmierinās raudzētie piena produkti, īpaši kefīrs un biezpiens. Tomēr no ikdienas uztura ir vērts izslēgt ceptu gaļu, kafiju un alkoholiskos dzērienus.

Cilvēkiem Vērsis ir tendence iegūt lieko svaru. Lai nepieņemtos svarā, vajadzētu atbrīvoties no ieraduma ēst saldumus un dažādus konditorejas izstrādājumus. Treknos ēdienus vislabāk aizstāt ar mājputnu gaļu. Uzturā ieteicams koncentrēties uz dārzeņiem un augļiem. Vērtīgs produkts ir jūras aļģu salāti, kas satur lielu joda procentu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment