Cilvēks, kurā jūs noteikti nekad neiemīlēsieties, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Svari

Jūs nekad nevarētu iemīlēties Jaunavā. Jūs esat diezgan sabiedrisks un laipns cilvēks. Jūs vienmēr vēlaties sasniegt mieru un harmoniju, kur vien jūs ejat – un Jaunava vienkārši neļauj jums to darīt. Jūs nevarēsiet tikt galā ar Jaunavas konfrontācijas un cīņas dabu!

Lasi arī: Ja tu satiec savu mīlestību, tad nelaid to vaļā!

Skorpions

Skorpionam ir grūti iemīlēties vispār ar jebkuru Zodiaka zīmi! Jūs esat pārāk neticīgs. Jūs domājat, ka apkārtējie cilvēki ir potenciāli draudi jūsu emocionālajai labklājībai!

Strēlnieks

Jūs vienkārši nevarat sekot Vērša dzīvesveidam. Jūs ienīstat prognozējamību. Jūs ienīstat rutīnas. Jūs ienīstat struktūru. Kā Strēlniekam, jums patiešām patīk iet ar plūsmu; kur tu gribi dzīvot. Un šīs ir lietas, ko Vērsis vienkārši nekad nevar paciest.

Mežāzis

Jūs nevarat iemīlēties Dvīņos. Kā Mežāzis, jūs vienkārši nevarat sazināties ar Dvīņu emocionālā līmeni. Jūs esat ļoti ambicioza persona, kurai ir daudz sapņu un mērķu. Tomēr Dvīņi jums nav piemēroti. Faktiski tie nav tik daudz ambiciozi; un tādēļ tu nekad viņu nevarēsi iemīlēt!

Lasi arī: 3 lietas, kuras pieņem mīlošs vīrietis

Ūdensvīrs

Jums ir dabisks entuziasms un enerģija, kas ir pilnīgi pretēja Vēža iezīmēm, un tāpēc jūs nekad nevarētu iemīlēties tajā. Kā Ūdensvīrs, jūs esat ļoti inteliģents un racionāls, tā kā Vēzis ir ļoti jutīgs un emocionāls. Un tas ir vēl viens klasisks pretstats, kas nevar piesaistīt cits citu!

Zivis

Jūs esat “iemīlējies mīlestībā”; bet ne tā, kā Jaunava! Un tādēļ, kā Zivis, jūs nekad nevarētu iemīlēties Jaunāvā. Jums nav nepieciešams kaut kas praktisks vai pierādīts, jūs vēlaties kaut ko fantastisku! Tu esi sapņotājs – un tev vajadzīga mīlestība, ko tu redzēji filmās.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

Leave a Comment