Dāmas, stāstiet šo patiesību par seksu saviem vīriešiem! Patiesība kodīs acīs!

Vairāk kā 50% sieviešu vēlētos biežāk nodarboties ar seksu, tā liecina nesen veikta pētījuma dati. Par spīti populārajiem stereotipiem, ka vīrieši vēlas vairāk seksa, 75% no 500 aptaujātajām sievietēm atbildēja, ka viņas seksu vēlētos biežāk kā trīs reizes nedēļā, bet 13% aptaujāto, seksu vēlētos sešas reizes nedēļā.

 

Esmu runājusi arī ar zēniem, kas to ir redzējuši, viņi ir apjukuši par lomu, kas viņiem seksā jāspēlē. Man uzrakstīja kāda jauna sieviete, viņa pirmo reizi pārgulējusi ar savu draugu un, bez brīdinājuma, viņš centies sievieti žņaugt. Viņa bija šokēta un nobijusies, viņai izdevās vīrieti nogrūst no sevis nost. Viņš atviegloti nopūties, kad tas noticis un jautājis viņai: “Vai tad tas nebija tas, ko vēlējies, lai daru?”

Seksuāls pārspēks un feminisms vienmēr būs tuvu saistīti pasaulē, kurā sievietēm ir jābūt seksuāli aktīvām, bet viņas nedrīkst šajā jomā neko pieprasīt. Personīgās telpas jēdziens ir dziļi svarīgs, kamēr notiek cīņa pret populāro Iz**rošanas skaidrojumu, ka tā notiek tumšās ieliņās ar mistiskiem svešiniekiem, par spīti faktam, ka 90% upuru ir pazīstami ar Iz**rotājiem.

Seksuālas kontroles atgūšana ir sarežģīta, it īpaši gadsimtiem ilgas tumšādaino sieviešu ķermeņu kolonizācijas, kā arī seksuālo orientāciju un tādu dzimuma identitāšu, kas ir ārpus heteronormatīva dēļ.

Tas, kas vienai sievietei liek pieņemt savu seksualitāti, iespējams, nemaz nepalīdzēs kādai citai to izdarīt. Piemēram, sievietēm, sava partnera instruēšana par to, kā viņas uzbudināt var sagādāt dalītas jūtas, it īpaši, ja šīs sievietes cīnās ar seksualitātes stereotipiem, kas attiecas uz viņu rasi, profesiju, seksualitāti vai dzimuma identitāti. Ir svarīgi ļaut sievietēm publiski runāt saviem vārdiem, par tabu tēmām.

Mēs vēl joprojām izmisīgi vēlamies kliegt par sievietes baudas nozīmīgumu pasaulē, kurā mūsu hiperseksualizētie pasaules mēdiji par “seksīgu” uzskata jaunu, tievu, baltādainu, garkājainu, pakļāvīgu un heteroseksuālu sievieti ar lielām krūtīm.

How to make me come” (Kā likt man beigt) nav vienīgā interneta platforma, kas piedāvā sievietēm runāt par savu seksuālo pieredzi, pastāv vēl daudzi citi šāda veida projekti, kas atbalsta arī seksuālu uzbrukumu upurus. Sievietēm ir svarīgi fizikalitāti atklāt ar saviem vārdiem.

Mēs dzīvojam pasaulē, kurā vīrieša skatiena klātbūtne visur iepako sievietes seksuālam patēriņam, tikai dažus iepriecina sieviete, kas izbauda savu seksualitāti. Nesen, internetā tika nopludinātas slavenību kailfotogrāfijas, lielākoties cilvēki uz šo notikumu reaģēja sakot vainīgas pašas sievietes, ka turējušas šos failus pieejamā vietā, tas nozīmē, ka mūsu sabiedrība vēl joprojām nevēlas ļaut sievietēm būt seksuālām.

Tas, ka tik daudzas sievietes ir savas seksuālās vēlmes atklājušas lietotnei, nenozīmē, ka viņas jūtas vienlīdz droši ar saviem partneriem, patiesībā, tas parāda gluži pretējo.

Interneta pornogrāfijas laikmets parāda melus, sievietes no nulles līdz elsošanai nonāk bez priekšspēles, kā arī viņu aizdomīgi regulārie kliedzieni un vienlaicīgais orgasms ir manāms bez īpašas vīrieša līdzdalības. Tas, ka sievietes dalās ar saviem stāstiem par seksu un kulminācijas sasniegšanu ir ļoti apsveicami.

Avots: theguardian.com

Leave a Comment