Dārzeņu maisiņus glabāju tieši dzīvoklī, tie nebojājas līdz pavasarim

Dārzeņu uzglabāšana virtuvē, balkonā vai jebkurā citā dzīvokļa vietā prasa lielu uzmanību. Pretējā gadījumā saimnieki riskē neizsekot līdzi kartupeļu, burkānu vai biešu noliktavai un nonākt pie bojātas pārtikas kaudzes. Tātad, kā pareizi organizēt dārza preču uzglabāšanu, ja nav pagraba vai vēsa pieliekamā? Izdomāsim to kopā mūsu publikācijā.

Lasi arī: Kas es biju iepriekšējā dzīvē TESTS: izvēlies attēlu un noskaidro

Lasi arī: No rīta guļot gultā, izstiepiet šo muskuli, sajutīsiet, kā tevī atgriežas jaunība un skaistums

Dārzeņu uzglabāšana virtuvē

Mēs iesakām racionāli izmantot visu brīvo telpu, kas atrodas mājā, bet neaiziet pārāk tālu. Piemēram, ja saproti, ka dārzeņus īsti nav kur likt, tad labāk tos pirkt mazāk vai meklēt labāku alternatīvu to uzglabāšanai. Teiksim, aizvediet uz laukiem, padalieties ar draugiem vai vecākiem, uzglabājiet kaimiņa pieliekamajā.

Balkons, uz kura var novietot dažus dārzeņus, glābs situāciju. Bet tas ir tikai tad, ja tas ir pasargāts no ziemas aukstuma. Pretējā gadījumā viss var kļūt slikti. Izolējiet to savlaicīgi, ja vēl neesat to izdarījis, un ievietojiet tur savus dārzeņus. Pretējā gadījumā jums būs jāpaļaujas uz virtuves atvilktnēm, plauktiem, starpstāviem un citām brīvām vietām mājā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment