Dārzeņu piena zupa – garda un ātra recepte ar mazu noslēpumu

Dārzeņu piena zupa: pagatavošana

Dārzeņu piena zupa

 

Panna, kurai ir bieza apakša, uzsildiet tajā augu eļļu. Sīpolus smalki sagrieziet un apcepiet, lai tie kļūtu mīksti. Burkānus sagrieziet kubiciņos un pievienojiet pie sīpoliem pannā, cepiet aptuveni 3-4 minūtes.

3

Pieberiet pie dārzeņiem miltus, samaisiet un apcepiet aptuveni 1 minūti. Tieši šī detaļa padarīs zupu īpaši gardu!

4

Ielejiet katlā pienu un vāriet, līdz piens sāk vārīties. Notīriet kartupeli un sagrieziet smalkos kubiciņos. Ielieciet pienā kartupeļus un uzlieciet virsū vāku, vāriet uz lēnas uguns, vāriet līdz tie kļūst mīksti.

Pēc tam pievienojiet klāt zirnīšus un kukurūzu klāt zupai, pievienojiet sāli un piparus, kā arī apceptos burkānus ar sīpoliem.

Dārzeņu piena zupa

Vāriet vēl 2 minūtes uz lēnas uguns. Pasniedziet ar zaļumiem.

6

Labu ēstgribu!

 

Arī garšīgi: Šādus salātus ar bietēm tu vēl nebūsi gatavojis! Sulīgi, garšīgi, pikanti salāti! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: www.passion.ru

COMMENTS

Leave a Comment