Tuvojas oktobra spoguļdatums, izmanto šo spēcīgo dienu maksimāli, lai realizētu savas ieceres

Ezotērikas nozīme cilvēka dzīvē ir katra personīga lieta. Jums nav jātic vecmāmiņas zīmēm, bet jūs varat iemācīties novērot cilvēkus un dabu. Jums nav jādara nekādas burvestības, bet jāpavada 10 minūtes dienā meditējot vai lūdzoties. Un klausieties arī numerologus. Mācība par skaitļu saistību ar nākotni ir vairāk nekā 4000 gadus veca! Šeit jūs noteikti varat izvēlēties kaut ko interesantu.

Mūs sagaida spēcīgs numeroloģisks notikums – spoguļdatums 10.10. Šī ir īpaša diena ar spēcīgu potenciālu. Laiks izteikt vēlmes! Mēs jums pateiksim, kā to izdarīt pareizi un kā izvairīties no nepatikšanām.

Ezoterikas nozīme

10. oktobris ir viena no enerģētiski jaudīgākajām šī rudens dienām. Šis datums satur vienību, kas mudina mūs nebaidīties virzīties uz priekšu. Kopā ar nulli tas simbolizē noteikta posma pabeigšanu. Tas ir tāpat kā nomazgāt seju ar aukstu ūdeni un uzmundrināt pirms jaunas dienas sākuma. Tāpēc mūsdienās numerologi iesaka ļauties pagātnei, sapņot un izvirzīt mērķus. Bet pareizi un gudri, un tas attiecas pat uz visvienkāršākajām vēlmēm.

Kā to izdarīt? Vislabāk ir pierakstīt katru mērķi uz papīra pēc iespējas detalizētākā formā. Pievērsiet uzmanību detaļām: iegremdējieties savā sapnī, paskatieties uz to, pasmaržojiet. Kādas ir skaņas, krāsas un faktūras?

Piemēram, frāzes “es gribu doties atvaļinājumā” vietā aprakstiet, uz kuru pilsētu vēlaties doties, kur dzīvot, kādas vietas apmeklēt. Jūs pat varat detalizēti aprakstīt, kādā krāsā būs pludmales saulessargi jūsu viesnīcā. Jo vairāk detaļu, jo labāk.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment