Daži padomi kā un kad atzīties mīlestībā…

 

Kā atzīties mīlestībā nepasakot ne vārda

Pacentieties rūpēties par viņu: pamēģiniet pagatavot kaut kādu lielisku ēdienu un uzdāviniet to kā dāvanu 23. februāri, kuru viņš vēlējās, palīdziet viņam izvēlēties apģērbu veikalā.

Kļūstiet par viņa labāko saruna biedru – dziļi ieklausieties viņā, neļaujat sarunai apstāties, nekritizējiet, ja kaut kam jūs nepiekrītiet.

Formulējiet vīrietim neatkarības sajūtu – palūdziet viņam ar kaut ko izpalīdzēt, būtu vēlam pajautāt viņam izdarīt kaut ko tādu, kas varētu uzsvērt viņa vīrišķību. Var palūgt viņam uzlikt sekcijai plauktu, samainīt jaucējkrānu virtuvē, vai arī, lai viņš palīdz aiznest smagas somas līdz mājām. Sirsnīgi pateicaties viņam par palīdzību, piemēram, pasakot: “Ko gan es bez tevi darītu?!”, “Paldies tev par to, ka vienmēr esi gatavs man pa  līdzēt”.

Veidojiet starp jums pozitīvu auru, un rezultāts ilgi nebūs jāgaida.

 

 

Pats drošākais veids, lai atzītos mīlestībā

Ja jūs kautrējieties tieši atklāt savas jūtas, tad izmantojiet divdomīgās frāzes. Piemēram, “Tu proti atrast izeju no jebkuras situācijas. Par to es tevi arī mīlu”.

Vai arī paprasiet: “Kā tu noreaģēsi, ja  skaista meitene tev atzīsies mīlestībā?” Ja vīrietis gribēs zināt konkrētāk, kāda meitene, tad atbildiet: “Piemēram, tāda kā es”.

Lasi arī: Kā pārbaudīt puisi, mīl viņš tevi vai nē?

Valentīndienā iedodiet viņam apsveikuma kartiņu ar atzīšanos mīlestībā. Ja kaut kas aizies ne tā, un viņš nesapratīs, vienmēr var atrunāties ar to, ka tā ir tāda svētku diena, kad ir pieņemts mīlestībā atzīties tuvākajiem un draugiem.

Avots: passion.ru

Leave a Comment