Decembris ir lielu un negaidītu pārmaiņu mēnesis. Vasilisa Volodina sniedza detalizētu prognozi katrai zvaigžņu zīmei

Lauva

Mēneša pirmā puse ir kaislību un enerģijas laiks. Decembris būs mīlestības, ballīšu un radošu projektu piepildīts. Jebkurā pasākumā varēsi pierādīt sevi un iekarot citu labvēlību.

Jaunava

Decembris ir saziņas mēnesis ar ģimeni un draugiem. Draugi no pagātnes var atgriezties. Līdz mēneša beigām nobriest jautājums par pārcelšanos un pāreju uz jaunu statusu attiecībās.

Svari

Decembrī iespējami lieli tēriņi un materiālā labuma meklējumi. Pastāv finanšu vājprāta risks. Mēnesis būs produktīvs, ja strādāsi pie parādu slēgšanas un situāciju analīzes.

Skorpions

Ziemas sākums būs veltīts ienākumiem un stipro un vājo pušu analīzei. Iespējamas izmaiņas darbības jomā un jaunu kolēģu parādīšanās. Priekšplānā izvirzīsies attiecību tēma, gaidāmi jauni randiņi un vaļasprieki.

Strēlnieks

Decembrī būs enerģijas un naudas pieplūdums. Parādīsies daudz ideju un plānu. Šis periods ir piemērots vērienīgu projektu uzsākšanai un karjeras izaugsmei. Profesijas maiņa iespējama, pateicoties senām paziņām un sakariem.

Lasi arī: Frāzes ar dubultu nozīmi: kā jūsu bērns tās dzird

Lasi arī: Natālija Vorotņikova pastāstīja par lauru lapu maģiskajām īpašībām

Mežāzis

Parādīsies jauni kontakti, tikšanās un patīkami darbiņi. Mēneša otrajā pusē nāksies paspēt un risināt vecas problēmas. Mēneša pēdējā nedēļa būs interesantiem ceļojumiem un piedzīvojumiem bagāta.

Ūdensvīrs

Līdz gada beigām būs iespējams abstrahēties no aktīva darba vai pāriet uz attālinātu darbu. Spēki izsīks, tāpēc jebkurš veids, kā atjaunot labsajūtu un enerģiju, nāks par labu.

Zivis

Notikumi profesionālajā sfērā neļaus atslābināties. Jums būs jācīnās par savu nākotni un jāatdod viss iespējamais. Komunikācija un pašattīstība sagādās prieku, un būs vēlme izteikties. Līdzīgi domājošie jūs atbalstīs.

Leave a Comment