Decembris ir lielu un negaidītu pārmaiņu mēnesis. Vasilisa Volodina sniedza detalizētu prognozi katrai zvaigžņu zīmei

Vasilisas Volodinas prognoze 2023. gada decembrim pastāstīs, kas notiks katras zvaigžņu zīmes dzīvē. Mēnesis būs piepildīts ar emocijām un radošumu.

Naudas jautājumus labāk risināt decembra sākumā, šajā laikā pastiprinās loģiskā domāšana. Mēneša vidū emocijas sitīs augstu vilni. Decembra beigās cilvēki kļūs izklaidīgi un viss palēnināsies.

Auns

Decembrī parādīsies jaunas izaugsmes un attīstības iespējas. Izsprāgs spēks un enerģija, un parādīsies vēlme visu darīt uzreiz. Būs iespēja izpausties un nodot zināšanas citiem.

Vērsis

Visa uzmanība pirmajā ziemas mēnesī tiks vērsta uz lietišķām un personiskām attiecībām. Precētais Vērsis saskarsies ar krīzi un pārbaudīs attiecību spēku, bet kopīga aizraušanās palīdzēs nogludināt stūrus.

Lasi arī: Frāzes ar dubultu nozīmi: kā jūsu bērns tās dzird

Lasi arī: Natālija Vorotņikova pastāstīja par lauru lapu maģiskajām īpašībām

Dvīņi

2023. gada decembris būs saistīts ar ciešu saziņu un ienākumiem, kas nav gūti ar personīgo darbu. Mēneša pirmajā pusē iespējama negaidīta peļņa un karjeras izaugsme. Decembra otrajā pusē var rasties pārpratumi laulības lietās, taču atklāta saruna situāciju atrisinās.

Vēzis

Mēneša pirmā puse ir piepildīta ar komunikāciju un sadarbību, parādīsies daudz patīkamu darbu. Otrajā pusē Mercury Retrograde izraisīs veco lietu atrisināšanu. Mēnesis būs produktīvs, ja sāksiet aizvērt vecās astes.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment