Deviņas lietas, kuras jāpārtrauc darīt pēc 50

Mēs pastāstīsim par darbībām, ieradumiem un aizspriedumiem, no kuriem ir pēdējais laiks šķirties un kas pēc 50 gadiem ir jāpārtrauc.

 

1. Diētas

Pirmkārt, tās nedarbojas. Turklāt ilgtermiņā tās izraisa tikai svara pieaugumu. Otrkārt, diētas sabojā noskaņu, raksturu un dzīves kvalitāti.

 

 

2. Krāsot pelēkos matus.

Matu krāsošana it kā nav nekas slikts. Bet tikai tad, ja  vēlaties piešķirt tiem piemērotā krāsā, nevis slēpt pelēkos matus! Vajag izbaudīt savu izskatu.

 

3. Atlikt svarīgo vēlāk.

Dzīvē ir šāda lietu klasifikācija: 1. svarīgi un steidzami! Tas, kas jādara šobrīd, un tas, kas jums ir svarīgs.

2. Nesvarīgi, bet steidzami:  sadzīves ikdienas lietas, kurām joprojām jāpiešķir laiks.  3. Nesvarīgi un nav steidzami –  kaut kādās ikdienas muļķības.

Un visbeidzot, 4. Svarīgi, bet nav steidzami.

Tas ir tieši tas, kas jūs patiešām interesē, bet parasti tam nav pietiekami daudz laika. Piemēram, zīmēt. Vai arī apgūstiet jaunu svešvalodu savam priekam. Vai arī iet dejot. Vai arī dodieties uz pasaules malu. Mēģiniet pats turpināt šo sēriju – tagad jūs jau sapratāt, ka jums personīgi tas ir svarīgi, lai arī it kā nevis steidzami.

Tātad pēc piecdesmit ir īpaši kaitīgi turpināt atlikt šo svarīgo, bet ne steidzamo uz vēlāku laiku. Piešķiriet vismaz stundu dienā vai vairākas stundas nedēļā tam, bet vienmēr un regulāri. Jūs redzēsit, kā jūsu dzīve kļūs ievērojami laimīgāka.

 

4. Nekautrēties no savām kļūdām.

Tikai nedaudzas lietas pasaules lietās ir tikpat interesantas, iedvesmojošas un cieņpilnas kā nobriedis cilvēks, kurš godīgi stāsta par ssavām kļūdām.

 

5. “Veltiet sevi” bērniem un mazbērniem.

Tā it milzīga laime, kad jūs tiešām esat nepieciešami saviem tuvajiem. Bet laime ir arī tad, ja tuvinieki atbalsta viens otru sapņa īstenošanā.

 

6. Uztraukties par to, ko viņi domā par tevi.

Pēc piecdesmit, jūs pārtraucat uztraukties par citu viedokli. Tas atvieglo dzīvi un palīdz rīkoties un izskatīties tā, kā vēlaties.

 

7. Attaisnot  bezdarbību ar naudas trūkumu.

Varbūt visizplatītākā sūdzība jebkura stāsta par laimīgu dzīvi pēc piecdesmit komentāros ir sūdzība par naudas trūkumu. Piemēram, “ja man būtu nauda, ​​es arī darītu to un to. Es tad ar varētu to un to. ” Tāpēc mēs bieži rakstām stāstus par cilvēkiem, kuriem bez naudas izdodas izdarīt “to un to”.

 

8. Izmisums mīlestības meklējumos.

Mīlestība pati atnāks, ja nebūs izmisuma jūsu acīs. Otrkārt, galvenais: Breds Pits (53) – atkal ir brīvs vīrietis.

Lasi arī: Vienkāršs veids, kā saprast, cik svarīga tu esi vīrietim

 

10. Izslēgt neiespējamo 

Pieprasiet no sevis arī it kā neiespējamo. Ja pirms 50, daudziem nebija iekšējas apņēmības un brieduma, tad pēc 50 gadiem ir pienācis laiks  tiekties arī pēc tā, kas agrāk likās neiespējams!

COMMENTS

Leave a Comment