Dienas prognoze 12. februārim: dažiem nāksies uzmanīties no nelabvēļiem un skauģiem!

Lauva

Jūs lieliski spējat atrast kopīgu valodu ar jebkuru cilvēku. Nepalaidiet garām labu laiku svarīgu jautājumu apspriešanai. Jūs varat noslēgt mieru ar mīļoto. Brīvo laiku labāk pavadi mierīgā vidē, pārdomā plānus un mērķus. Citi tevi uzklausīs. Ir pienācis laiks panākt mieru. Vakars pārdomām.

Jaunava

No rīta Jaunavas var saskarties ar ļaundaru mahinācijām. Nav izslēgtas nelielas nepatikšanas un naudas izdevumi, kas nebija plānoti. Prognoze vakaram labk. Varēsi gūt panākumus biznesā. Jums patiks komunikācija ar draugiem un ģimeni. Grūts rīts. Veiksme biznesā. Atpūtas vakars patīkamā kompānijā.

Svari

Noskaņojieties konstruktīvi, un pirmdiena būs brīnišķīga. Brīvajā laikā būtu jauki darīt kaut ko relaksējošu un nomierinošu. Masāža sniegs lielu labumu.  Palīdz loģika un konsekvence. Labs laiks pašaprūpei. Diena mierīgai videi.

Skorpions

Neļaujiet cilvēkiem jūs maldināt. Ja iespējams, atsakieties no nopietnām lietām un saistībām. Horo***ps mudina tikties ar seniem paziņām. Ir iespēja saņemt dāvanu. Uzmanieties no maldināšanas. Nedari neko svarīgu. Negaidīts zvans vai tikšanās.

Strēlnieks

Veiksmīgas sakritības veicina ievērojamu progresu biznesā. Strēlnieki saņems vēlamo apstiprinājumu un līdzjūtības pazīmes. Pirmdiena būs ļoti auglīga un dos jums daudz iemeslu priekam. Skaista diena. Abpusēja mīlestība. Veiksme biznesā.

Mežāzis

Jūs varēsiet iziet ārpus robežām un izveidot šedevru. Izmēģiniet jaunu pieeju ikdienas uzdevumiem. Jūs varat sākt jaunu projektu. Personiskās attiecības, visticamāk, liks jums uztraukties. Ir svarīgi neveikt spontānus soļus. Diena radošumam un visam nestandarta. Paaugstināta emocionalitāte. Atsakies no nepārdomātiem lēmumiem.

Ūdensvīrs

Neuztveriet problēmas tik nopietni. Drīzumā būs iespēja labot situāciju. Pirmdiena būs viegla, ja daudz jokosi, komunicēsi ar cilvēkiem, kuri tev ir mīļi un labi saprotas. Izmet problēmas no galvas. Smiekli pagarina mūžu. Draudzīga komunikācija.

Zivis

Šis rīts ir grūts laiks. Iespējamas problēmas un slikts garastāvoklis. Galvenais šodien nestrīdēties ar kādu sev svarīgu cilvēku. Vakarā ieteicams izklaidēties un darīt to, kas ir interesantākais. Grūts rīts. Izvairieties no konfliktiem. Vakars savai mīļākajai lietai.

Leave a Comment