Ko pievienot maltai gaļai, lai kotletes būtu sulīgas? Pieredzējušu saimnieču noslēpumi

Lai pagatavotu lieliski sulīgus kotletes ar kraukšķīgu garozu, pieredzējušas saimnieces iesaka maltai gaļai pievienot dažas slepenas sastāvdaļas, kas ēdienam piešķir īpašu maigumu un mitrumu.

Minerālūdens:

Minerālūdens pievienošana bagātina gaļas gabaliņus ar aktīvajiem elementiem un oglekļa dioksīdu, kas veicina sulas efektīvu izdalīšanos kotletēs. Tas padara malto gaļu vieglu un sulīgu. Ieteicams pievienot minerālūdeni nelielos daudzumos tieši pašas maltās gaļas pagatavošanas laikā.

Ledus:

Ledus, tāpat kā minerālūdens, piešķir maltai gaļai papildu mitrumu. Ir svarīgi sekot līdzi ledus konsistencei, lai izkausējot ledus nebūtu pārāk daudz šķidruma. Ledu pievieno arī maltās gaļas gatavošanas laikā, kas palīdz saglabāt kotletes sulīgas.

Papildu sastāvdaļas garšas dažādošanai:

Zivju gaļas gabaliņiem var pievienot dažus pilienus citrona sulas vai augļu etiķa, kas ēdienam piešķirs pikantu garšu.

Liellopa un cūkgaļas maltai gaļai, kas ir biezākas konsistences, pievienojiet taukus vai kūpinātu speķi, un kotletes būs sulīgākas.

Lasi vēl: Kā audzēt alveju un likt tai uzziedēt

Eksperimentējiet ar dažādām garšvielām un garšaugiem, jo tā maltās gaļas garša būs bagātīgāga, padarot kotletes vēl garšīgākas. Piemēram, garša kļūs izteiksmīgāka, ja maltai gaļai pievieno rozmarīnu vai timiānu.

Šie nelielie triki palīdzēs jums sasniegt vēlamo rezultātu, pagatavojot sulīgus un aromātiskus kotletes, kas iepriecinās gan jūs, gan jūsu viesus.

Leave a Comment