Dienas prognoze 12. februārim: dažiem nāksies uzmanīties no nelabvēļiem un skauģiem!

Auns

Viss būs jāpanāk ar smagu darbu. Jums nevajadzētu paļauties uz veiksmi vai kāda cita palīdzību. Lietišķā komunikācija šodien var nedarboties, jo nepieņemat kāda cita viedokli. Bet personīgā dzīve rit pilnā sparā, un ir iespējamas būtiskas izmaiņas uz labo pusi. Aizņemta diena. Biznesā būs grūtības. Pozitīvs personīgajā dzīvē.

Vērsis

Horo***ps brīdina par iespējamām kļūdām un maldiem priekšstatiem. Nav ieteicams nodarboties ar dokumentiem un naudu. Esiet mierīgs, pārdomājiet lietas, un jūs atradīsit izeju no sarežģītas situācijas. Izmantojiet savas smadzenes. Nesteidzieties ar secinājumiem. Apmeklēs labas idejas.

Dvīņi

Zīmes pārstāvji piedzīvos panākumus radošuma, karjeras, pašrealizācijas jomā. No rīta jābūt uzmanīgiem. Šobrīd pastāv liels finansiālu zaudējumu risks. Neuzticieties tiem, kas sola pārāk daudz. Finanšu riski. Neticiet solījumiem. Karjeras izaugsme.

Vēzis

Nepadodies, kad rodas grūtības. Pastāv iespējas uzvarēt, kas iezīmēs jaunas foršas dzīves sākumu. Būtu labi vakarā atpūsties. Nav izslēgts, ka saņemsi labas ziņas. Foršas izmaiņas. Lieliskas ziņas. Cīņa līdz galam.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment