Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: sāciet gatavoties ilgtermiņa problēmām!

Zvaigžņu ekspertu padomi šonedēļ palīdzēs ietaupīt un palielināt finanses. Finanšu zvaigžņu prognoze atspoguļo padomus un brīdinājumus, kas palīdzēs piesaistīt materiālo labklājību un nepalikt ar tukšām kabatām.

Šonedēļ sākas ilgtermiņa problēmas – Marsa vājināšanās, pārejot uz Ūdensvīra zīmi otrdien, 13. februārī, un Venēras vājināšanās, pārejot uz to pašu zīmi 16. datumā piektdien. Turklāt Marsa savienojums ar Plutonu trešdien un Venēras savienojums ar Plutonu sestdien var ārkārtīgi negatīvi ietekmēt finanšu lietas. Līdz ar to tikai pirmdiena uzskatāma par labvēlīgu dienu darbam un finansiālām aktivitātēm. Šī būs ilga pozitīva perioda pēdējā diena. Ir pienācis laiks izpakot talismanus, lai veiksmīgi pirktu, un paturēt acis.

Auns

Šonedēļ zvaigžņu eksperti iesaka Auniem atlikt tēriņus un, ja iespējams, finanšu darījumus vai nopietnus ieguldījumus. Zvaigznes un planētas nodarīs vairāk ļauna nekā atbalsta, tāpēc pastāv risks paslīdēt un novirzīt savus ietaupījumus nepareizā virzienā, vai arī tos pazaudēt pavisam. Šonedēļ darbā vēlams darīt vieglas lietas, kas nesagādā grūtības, lai izvairītos no nepatikšanām.

Vērsis

Zvaigžņu eksperti iesaka Vērsim bez kavēšanās uzņemties ar finansēm saistītus jautājumus. Patiesi taustāmas enerģētiskās grūtības Vērsim sāksies nevis 13., bet 16. datumā. Viņiem līdz 16. februārim būs jāatrod veids, kā ietaupīt savus ienākumus. Kopumā nedēļa būs veiksmīga papildu prasmju vai zināšanu iegūšanai, kas palīdzēs tikt galā ar finansiālām grūtībām nākotnē. Iegūtās zināšanas tiks izmantotas un būs labs veids, kā ietaupīt.

Dvīņi

Jā, Marss vājinās, un to atbalsojas arī Venēra, taču Merkurs joprojām ir spēcīgs, tāpēc krasu un neatrisināmu problēmu ar finansēm pagaidām nebūs. Kopumā nedēļa no 12. līdz 18. datumam Dvīņiem var nest veiksmi finansiāli, īpaši, ja viņi pārstāj dalīties savos plānos ar citiem. Ir pienācis laiks būt neatlaidīgam un nepadoties savam mērķim. Nedēļa būs veiksmīga, ja veltīsi to tikai svarīgāko problēmu risināšanai.

Vēzis

Vēžiem būs grūtības ar motivāciju, jo par to ir atbildīgs Marss. Ja biznesa un finanšu jautājumu risināšana nav prioritāte, tad nevajadzētu tam tērēt daudz laika. Vari pievērsties ģimenei un pievērst uzmanību arī pašattīstībai. Nedēļas beigās Vēži var kārtot naudas lietas, tostarp doties iepirkties, lai iegādātos nepieciešamās lietas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment