Dienas prognoze 17.martam: centieties pretoties kārdinājumam!

Lauva

No rīta jūs saskarsies ar grūtībām. Būs nepieciešams ātrums lēmumu pieņemšanā. Rīkojies tā, kā uzskati par pareizu. Esiet piesardzīgs finanšu jautājumos. Nelabvēļi tevi vēro. Sniedz atbalstu saviem
mīļajiem.

Jaunava

Diena nav piemērota saziņai. Pieņemiet lēmumus un rīkojieties vienatnē, šis periods drīz beigsies. Esi uzmanīgs finanšu lietās, netērē naudu velti. Šodien nevajadzētu ņemt kredītu. Pēcpusdienā jūs gaida interesantas iepazīšanās.

Svari

Šajā dienā viss izvērtīsies labvēlīgi, lai gan atmiņā paliks ne ar ko izcilu. Darbā kopā ar kolēģiem spēsi ātri atrisināt visus jautājumus. Diezgan iespējamas ir laipnas ziņas un negaidīti pārsteigumi. Tevi gaida vilinošs piedāvājums biznesa sfērā. Ja nepieciešama palīdzība, vari paļauties uz draugiem. Laba diena mājas iepirkšanās, remonta, pārvākšanās.

Skorpions

Darbā var rasties konfliktsituācija. Tomēr jūsu rīcība tikai palielinās jūsu autoritāti. Šodien nemeklē atbalstu, apkārtējie tikai traucēs. Rīkojieties pats. Kosmētiskās un labsajūtas procedūras ir efektīvas. Rīkojies ārpus kastes. Pārbaudi saņemto informāciju vēlreiz.

Strēlnieks

Lietas rit pēc iepriekš sastādītā plāna, lai gan var rasties nelieli šķēršļi. Var rasties nesaskaņas ar kolēģiem, kuras nevar atrisināt uzreiz. Piedalīšanās jaunos projektos prasa piesardzību. Mēģini saglabāt mieru. Labas ziņas pienāks pēcpusdienā.

Mežāzis

Izklaidība neļaus jums pieņemt svarīgus lēmumus. Problēmas saasina svešinieku iejaukšanās jūsu lietās. Sazinieties ar saviem mīļajiem, lai saņemtu atbalstu. Atliec finansiālo jautājumu risināšanu. Vakarā ļauj sev atpūsties un relaksēties. Atturēties no ceļojumiem un izbraucieniem.

Ūdensvīrs

Šodien jūs varat asi reaģēt uz jebkuru aizvainojumu vai nepatikšanām. Saglabājiet sevi kontrolē, jo īpaši tāpēc, ka globāla katastrofa nav gaidāma. Saglabājiet distanci no svešiniekiem. Rūpējies par savu veselību. Pastaiga svaigā gaisā palīdzēs atgūties. Negaidīti ceļojumi nav vēlami

Zivis

Šodien tu esi apņēmīgāks nekā parasti. Tavā biznesā tev palīdzēs sabiedrotie un domubiedri. Priecē arī personiskās attiecības. Pašreizējā situācija sniedz pārliecību. Dienas pirmā puse piemērota lieliem pirkumiem. Romantika, kas sākas šajā dienā, turpināsies ilgi. Šodien atturēties no aizskarošiem izteikumiem un kritikas.

Leave a Comment