Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 18. līdz 24. martam: plāni tiks negaidīti mainīti un dažiem zudīs cerība!

Zvaigžņu eksperti atšifrēja zvaigžņu slepenās norādes un sagatavoja finanšu prognozi šai nedēļai. Šis laiks daudzām Zvaigžņu zīmēm solās būt gana dinamisks un interesants naudas lietās.

Merkurs šobrīd atrodas labā stāvoklī, un mēs ņemam daudz enerģijas no Venēras, tāpēc visam vajadzētu būt kārtībā. Esiet uzmanīgi 21. un 22. martā. 21. datumā mūs sagaida bīstams Venēras un Saturna savienojuma aspekts – ļoti laiska diena. Bet 22. datumā Marss sāks negatīvi ietekmēt jūs un mani, tāpēc daudziem tas var sajaukt finanšu kartes. Sliktāk būs no 22. marta tiem, kas sevi ieprogrammē nabadzībai.

Auns

Auniem daudz kas būs atkarīgs no tā, kā viņu aktivitātes iekļaujas vispārējās tendencēs. Ja šīm septiņām dienām neplānojat pārāk svarīgas lietas vai lielus pirkumus, bet paņemat nelielu pārtraukumu vai paņemat atvaļinājumu, rezultāts var būt iepriecinošs. Uz Marsa aspektu un pārejas fona ir vērojama vispārēja aktivitātes lejupslīde, tāpēc Auni neko nezaudēs, ja noliks kursu uz klusām lietām vai atpūtu.

Vērsis

Šonedēļ Vērsis var sajust apstākļu spiedienu. Pareizā stratēģija ir nedēļu veltīt profesionālai sevis pilnveidošanai un padziļinātai apmācībai, jo vēlāk viņiem tas viss būs vajadzīgs. Ieteicams arī ieklausīties gudros cilvēkos un pievērst uzmanību sīkumiem, vērojot visu, kas notiek apkārt, un sekot līdzi lietām. Iespējams, pamanīsi ko vērtīgu.

Dvīņi

Dvīņi riskē apdraudēt savu stāvokli darbā, ja uzņemas riskus, no kuriem iespējams izvairīties. Marsa agresīvā ietekme liek domāt, ka tagad ir laiks nostiprināt panākumus, nevis dzīties pēc kaut kā nesasniedzama. Lai neiedzītu sevi stresā, notikumi, idejas un ienākošie priekšlikumi jāuztver mierīgi. Jābūt uzmanīgiem un neaizņemties naudu.

Vēzis

Vēžiem ieteicams atbrīvoties no nabadzību pievelkošām domām un koncentrēties darbam. Jā, Vēži šobrīd ir labā profesionālā formā, tāpēc pašapziņa un mierīgums ir ļoti svarīgi. Iespējams, ka viņu darbs tiks pamanīts un novērtēts. Drosmīgas iniciatīvas nav tā vērtas: Vēžiem ir laiks sevi darīt zināmu. Sākot ar 22. datumu, finanšu lēmumi un idejas var saskarties ar negaidītiem šķēršļiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment