Dienas prognoze 19.martam: daži atradīs laimi citā cilvēkā vai priekšmetā!

Lauva

Šajā dienā Lauvas ir neparasti apburošas un daiļrunīgas, īpaši, ja runa ir par profesionālo darbību. Jūtieties brīvi risināt sarunas, izteikt priekšlikumus, uzņemties iniciatīvu, satikt partnerus un klientus. Jebkuri šodienas pasākumi būs veiksmīgi, un pēcpusdienā jūs saņemsiet ļoti patīkamas ziņas. Veiksme sarunās. Godīgs vējš visos jautājumos. Labas ziņas.

Jaunava

Otrdiena Jaunavām paies ar spēka un radošās enerģijas pieplūdumu. Viss, ko uzņemsieties, tiks paveikts bez lielām grūtībām, un dienas beigās jūs atklāsiet, ka esat tikuši galā ar daudzām lietām. Bet tikai tad, ja netiec uz priekšu. Ja sastopaties ar pretestību vai šķēršļiem, padomājiet, kā mierīgā ceļā vienoties, vai atlikiet strīdīgā jautājuma risināšanu uz sev ērtāku brīdi. Augsta aktivitāte. Izcili rezultāti. Atteikties no acīmredzamas konfrontācijas.

Svari

Šodien jūs uzzināsiet par to, kas nebija paredzēts jūsu ausīm. Lai cik svarīga būtu informācija, neizpaud to, izliecies, ka neko nezini, vēl nav pienācis brīdis, kad vari šo informāciju izmantot. Tāpat esiet modrs, veicot finanšu darījumus – pastāv liels risks kļūdīties vai kļūt par krāpniecības upuri. Tu būsi liecinieks svarīgai sarunai. Neizliecies, ka esi uzzinājis kāda noslēpumu. Esi uzmanīgs naudas lietās.

Skorpions

Diena īpaši veiksmīga būs Skorpionu plānošanas sarunām un publiskai uzstāšanās brīdim. Jūsu pārliecināšanas un daiļrunības dāvana palīdzēs jums iegūt citu labvēlību. Pēcpusdienā jūs sagaida interesanta iepazīšanās, un zvaigznes iesaka vakaru veltīt savai otrajai pusei. Izcilas publiskās uzstāšanās prasmes. Jaunas paziņas. Atrodi laiku savam mīļotajam.

Strēlnieks

Šodien Strēlnieks atrodas viņam neparastā stāvoklī – viņš ir neizlēmīgs, apmulsis un nevar noteikt, kur virzīties tālāk. Pēc lēmuma pieņemšanas jūs nekavējoties sāksit šaubīties par tā pareizību un tā tālāk bezgalīgi. Lai nepieļautu kļūdas, šajā dienā atturieties no jebkādām izlēmīgām darbībām. Grūta diena. Šaubas tevi pārvarēs. Neveic svarīgus soļus.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 18. līdz 24. martam: neļaujieties bēdām, nedēļas otrā puse atnesīs prieku!

Mežāzis

Otrdien Mežāžiem jādomā, kā atbrīvoties no visa nevajadzīgā. Sāciet ar lietu sakārtošanu mājā, sakārtojiet skapjus, pieliekamo, izmetiet atkritumus no lodžijas… Un pa ceļam padomājiet, pēdējais laiks jums pārskatīt savu sociālo loku, pārtraukt kontaktus ar cilvēkiem, kuri ienesiet savā dzīvē nesaskaņas un nepatikšanas. Un, ja kāds vēlas lūgt jūs apmeklēt, nevilcinieties atteikt, jums šodien nav laika apciemot. Sakop savu māju. Atsakieties no destruktīvas komunikācijas. Noņem sirsnības un viesmīlības masku.

Ūdensvīrs

Šajā dienā Ūdensvīriem jāieklausās savā ķermenī – ja tas jums “signalizē” par nepatikšanām, rīkojieties, neatlieciet ārsta apmeklējumu. Un tiem, kas cieš no hroniskām slimībām, vajadzētu uzkrāt medikamentus, jo saasināšanās risks ir augsts. Iespējams savārgums.

Zivis

Otrdien Zivīm būs grūti laiki, būs daudz darba un rūpju. Nemēģiniet visu darīt vienatnē, jūs tikai galu galā būsiet izsmelti. Nododiet dažus pienākumus citiem un neaizmirstiet par atpūtu, mēģiniet atvēlēt vismaz pāris stundas patīkamai laika pavadīšanai. Daudz raižu. Lūdziet palīdzību. Atrodiet iespēju pavadīt laiku jautri.

Leave a Comment