Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 18. līdz 24. martam: centieties izvairīties no slinkuma, tad tiksiet pie laimes!

Ikvienam, kurš vēlas būt soli priekšā citiem cilvēkiem ceļā uz laimi un panākumiem, vajadzētu pievērst uzmanību mūsu nedēļas zvaigžņu prognozei. Zvaigžņu eksperti dalījās viedokļos par to, kāds būs planētu noskaņojums šajās septiņās dienās.

Šī prognoze ir ļoti patīkama, taču, kā vienmēr, ir viens “bet”, un šoreiz tas ir Marss. Marss 22. martā kļūs negatīvs, pateicoties pārejai uz Zivju zīmi, tāpēc nedēļas beigās varam piedzīvot slinkuma un izmisuma lēkmi un motivācijas zudumu. Tas liek domāt, ka šī perioda sākumā ir labāk mēģināt pārtaisīt visas galvenās lietas. Zvaigžņu eksperti iesaka ikvienam bez izņēmuma iemācīties atbrīvoties no pagātnes sūdzībām. Tagad pagātne var būt ārkārtīgi sāpīga.

Auns

Sarežģītu problēmu risināšanu nevajadzētu atstāt uz nedēļas beigām. Līdz 22. datumam Aunam veiksies visās dzīves jomās. Pašā jaunas nedēļas sākumā jādara tikai svarīgākās lietas, jāpilda pienākumi un jārīkojas, tiklīdz rodas problēmas. Tāpat ir vērts būt pēc iespējas vērīgākam, jo ​​apkārt var notikt daudz interesanta.

Vērsis

Vērsim visas nedēļas garumā vajadzētu būt maksimāli uzmanīgam darbos un mājas darbos. Taču mīlestībā šos cilvēkus gaida daudzas interesantas lietas. No jaunām paziņām var iznākt kaut kas svarīgs, tāpēc iepazīšanās tagad būs ārkārtīgi noderīga. Ikvienam, kurš jau ir attiecībās, nav jābaidās no spēka pārbaudījumiem. Vajag piekāpties un darīt visu savu tuvinieku labā.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 18. līdz 24. martam: neļaujieties bēdām, nedēļas otrā puse atnesīs prieku!

Dvīņi

Šī nedēļa Dvīņiem nesīs daudz veiksmes. Jūs varat sākt mainīt sevi un savu dzīvi. Jūs varat mainīt darbu, izskatu, iepirkties, ceļot. Tomēr labāk ir uzmanīties no skaudīgiem cilvēkiem un pastāvīgi būt kustībā. Var nodarboties ar sportu un nedaudz palielināt slodzi. Zvaigžņu eksperti iesaka Dvīņiem koncentrēties uz sevi.

Vēzis

Ja Vēži tagad meklē dvēseles palīgu, tad viņus sagaida liela veiksme. Zvaigžņu eksperti iesaka pēc iespējas biežāk atrasties cilvēku tuvumā, izrādīt viņiem savu simpātijas un nebaidīties darīt spilgtas lietas. Ja Vēžiem jau ir dvēseles radinieks, tad viņiem ar jebkādiem līdzekļiem būs jāizvairās no stagnācijas attiecībās. Nu vajag attālināties no radiem, draugiem un mīļotā cilvēka. Ja iespējams, ir vērts dot cilvēkiem lielāku brīvību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment