Dienas prognoze 2023. gada 27. decembrim: Dvīņi tiks pie patīkama pārsteiguma, Svariem jāņem vērā citu intereses!

Auns

Esiet gatavi mainīt savus plānus. Iespējama nepatīkama situācija, kurā iesaistīti citi cilvēki. Atcerieties, ka drosmīgie un atjautīgie vienmēr uzvar. Iespējams, šodien tu satiksi kādu, kurš iekritīs tavā sirdī uz ilgu laiku.

Ja jūtaties nomākts, tad neatsakiet draugu uzaicinājumiem uz trokšņainu ballīti, tā pacels garastāvokli. Kā arī, ja jūties slikti, izdzer tēju ar avenēm un ej gulēt. Kārtīga atpūta nāks par labu.

Vērsis

Vēl vakar šie cilvēki dusmīgi šņukstēja tev aiz muguras, bet šodien vari viņus uzskatīt par saviem sabiedrotajiem. Neatsakieties no piedāvātā ceļojuma, tas būs veiksmīgs. Ja vēlies precēties, nabaidiet izrādīt savas jūtas un nodomus.

Vakarā vēlams palikt mājās, ballīte nebūs izdevusies un pievils tevi. Neskumstiet par to, kas nepiepildījās, labāk plānojiet nākotni.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: turieties pretī kārdinājumiem!

Lasi arī: 2 bīstamākās dienas 2024. gada janvārī: esiet ļoti uzmanīgi, saudzējiet sevi!

Dvīņi

Ziniet, kā atdalīt kviešus no pelavām. Labāk ir koncentrēties uz galveno uzdevumu. Tagad ir grūti rast noteiktību jautājumos, kas saistīti ar uzņēmējdarbību un karjeru. Dienas otrā puse pārsteigs ar pārsteigumiem un dāvanām.

Pārmaiņas un atpūta nepazīstamā kompānijā dos pozitīvus rezultātus. Ja tiek piedāvātas uzkodas, uzmanies ar eksotiskiem ēdieniem, var rasties gremošanas problēmas.

Vēzis

Šajā dienā būs grūti ar kādu atrast kopīgu valodu, bet tu centies. Eksperimenti un riskanti darījumi jāatliek uz labākiem laikiem. Nesteidzies. Labāk parūpējies par savu nervu sistēmu, izvēlies kādas meditāciju tehnikas vai elpošanas prakses.

Attiecībās izvairies no greizsirdības, jo tā var sabojāt attiecības ar partneri. Nešķērdē naudu uz nevajadzīgiem pirkumiem, labāk iekrāj to, lai svētkos nepaliktu bez naudas.

Lauva

Šodien tiek uzklausīts jūsu padoms, kas vairo pašcieņu. Darbojoties kolektīvi, būs iespējams pārtaisīt daudzas svarīgas lietas. Tevi ieskauj uzmanība, vari saņemt dāvanas un pārsteigumus. Atsakies no ilūzijām, skaties uz lietām prātīgi.

Ja jūties noguris no apkārtējiem, tad ļauj sev pabūt vienam, ja ir tāda nepieciešamība. Bet vakarā tevi sagaida draudzīga ballīte.

Jaunava

Šodien tevi pārsteigs tavas komunikācijas prasmes. Tikšanās būs daudz, un tās visas būs patīkamas un produktīvas. Gribētos lielu peļņu, bet pagaidām būs jāpriecājas ar nelielu naudas summu.

Otro dienas daļu veltiet savas mājas sakopšanai, lai svētku priekšvakarā nav jādara lietas pa galvu un kaklu. Arī nesaskaņas ar vecākiem nevajadzētu atstāt uz jauno gadu un ir vēlams tās atrisināt, neļaujot tām izvērsties strīdā.

Lai atslēgtos no ikdienas rūpēm, varat vakarā uzaicināt draugus uz ballīti.

Svari

Dienas sākumā viss ar grūtībām virzās uz priekšu. Vēlāk situācija izlīdzinās. Ja saņemat neparastus sadarbības piedāvājumus, neatsakieties. Projekts tiks veiksmīgi pabeigts un dos labu peļņu.

Ja vēlaties mainīt savu dzīvi, nesteidzieties. Ejot uz priekšu, ņem vērā tuvinieku intereses. Kopumā, šajā dienā tu jutīsies lieliski.

Skorpions

Šodien viss “deg” tavās rokās. Tas lielā mērā ir saistīts ar vēlmi novērst visus šķēršļus ceļā. Tomēr nevajag lieki riskēt.

Nesaskaņas ar partneri liks aizdomāties par šķiršanos. Varbūt tomēr jūs neesat saderīgi un ir pienācis laiks atvadīties, lai satiktu savu mūža mīlestību.

Ļoti laba diena, lai atvadītos no sliktiem ieradumiem. Šodien var viegli tērēt naudu dažādām nejēdzībām. Kas iztērēts, tas atgriezīsies dubultā.

Strēlnieks

Šodien tu kā lokomotīve steidzies pretī savam mērķim. Maz ticams, ka kāds spēs stāties tev ceļā un neļaut izpildīt uzdevumu. Var atjaunot vecos, sen aizmirstos kontaktus. Uzmani savu labsajūtu.

Šajā dienā labāk izvairieties no flirta, lai glābtu savu pašcieņu un nenonāktu izsmiekla lomā. Kā arī diena nav piemērota oficiālu darījumu slēgšanai.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: turieties pretī kārdinājumiem!

Lasi arī: 2 bīstamākās dienas 2024. gada janvārī: esiet ļoti uzmanīgi, saudzējiet sevi!

Mežāzis

Nelielas grūtības jūs kaitina, un neviens nesteidzas palīdzēt. Esiet mierīgs neatkarīgi no tā. Bet viņa personīgajā dzīvē valda pilnīga idille. Saņemtās ziņas var jūs satraukt.

Šo dienu vēlams padarīt par gavēņa dienu. Šajā dienā Mežāža dāmas būs vīriešu uzmanības centrā.

Ūdensvīrs

Ja kāds šodien baidīsies no grūtībām, tas noteikti nebūsiet jūs. Jūs esat apņēmības pilns īstenot savus plānus un esat gatavs riskēt. Diena piemērota iepirkšanās veikšanai. Tas nozīmē, ka iespējami arī neplānoti izdevumi pamanot kādu nieciņu vai noderīgu lietu.

Šajā dienā noteikti apdomā katru soli, lai izvairītos no nepatīkamām sekām. Kā arī šī diena būs īstais brīdis draudzīgai ballītei.

Zivis

Pat neparastas aktivitātes mūsdienās nesagādā grūtības. Esiet piesardzīgs ar savu naudu, negaidīti izdevumi iegriezīs robu jūsu budžetā. Nepiešķiriet nozīmi mazām ikdienas problēmām, lai izvairītos no lieka un nevajadzīga satraukuma.

Šodien labāk izvairieties sazināties ar nepazīstamiem cilvēkiem, lai nepārgurtu un nenokļūtu nelabvēļu ķepās.

Radošās spējas šodien ir aktīvas, tāpēc varat ķerties klāt pie sen kārotā romāna rakstīšanas vai burvīga ziemas skata uzgleznošanas.

Leave a Comment