Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 1. martam

Lauva

Nesteidzieties dot solījumus. Ja jums ir lielisks garastāvoklis, jūs vēlēsities apskaut visu pasauli, taču saglabājiet sevi savaldībā, kontrolējiet savu sakāmo un esiet reālistisks. Kādam no paziņām būs nepieciešams tavs patiesais atbalsts, sniedz to, tas stiprinās draudzīgās saites. Ierobežojiet alkohola patēriņu, papildu eiforija tagad ir bezjēdzīga.

Jaunava

Jebkuri pirkumi un tēriņi šodien ir rūpīgi jāpārdomā, jāatsakās no mirkļa impulsiem. Mājās viss iet gludi. Ja jums ir garlaicīgi, varat apmeklēt kādu iespaidīgu pasākumu, kurā jums ir iespēja tērzēt. Vai arī sarīkojiet garu ekskursiju pastaigu.

Svari

Visas lietas notiek kā pašas no sevis, tāpēc varat atpūsties. Bet neesiet pārāk slinki, uzņemieties pasākuma vadītāja funkcijas. Mājās ir jēga pārskatīt ģimenes locekļu pienākumus un deleģēt viņiem jaunus. Nebaidieties uzticēties citiem, šodien ir labvēlīga mierīga diena.

Skorpions

Ļaujiet sev izklaidēties, dodieties uz klubu vai sarīkojiet ballīti mājās. Notikums nav obligāts, lai tie ir ārkārtēji svētki. Bet pārāk neaizraujieties, jūs nevarat aizmirst par aktualitātēm. Darbā nav jēgas piedalīties tenkās, labāk uzņemties tiešos pienākumus.

Strēlnieks

Jūs vēlēsities uzmācīties un pateikt cilvēkiem, ko jūs par viņiem domājat. Šāds patiesums palīdzēs atrisināt vienu biznesa problēmu, taču mājās un saziņā ar draugiem vēlams atturēties: iespējami pārpratumi un aizvainojums. Ja jums steidzami jāiztukšo enerģija: apgūstiet jaunu treniņu, dodieties skriet.

Mežāzis

Atteikties ēst eksotiskus ēdienus, nepārēsties, rūpēties par savu veselību. Šodien nevajadzētu visu dienu veltīt darbam, ieplānot atpūtu pēc pusdienām vai vismaz ilgāku pārtraukumu. Pretējā gadījumā jūs varat justies pilnīgi izsmelts. Noskaņojums būs atkarīgs no iepriekšējā dienā saņemtajām ziņām.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 27. februāra līdz 5. martam

Ūdensvīrs

Šodien ir sākuma periods: uzņemieties iniciatīvu, kur vien iespējams, tas būs veiksmīgs. Iespējams, ka pēcpusdienā tiksies ar senu ienaidnieku, kurš piedāvāja noslēgt mieru. Šim cilvēkam ir patiesi nodomi, jūs varat viņam piedot, ja vēlaties.

Zivis

Droši vari eksperimentēt ar izskatu: iegādājies sev neparastu apģērbu, maini frizūru vai matu krāsu. Rezultāts sniegs atjaunošanās sajūtu un palīdzēs uzlabot garastāvokli. Centies šajā dienā gūt pēc iespējas pozitīvākos iespaidus, nepievērs uzmanību apkārtējo garlaicībai.

Leave a Comment