Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 27. februāra līdz 5. martam

Ir pienācis pavasaris, kuru mēs visi esam gaidījuši. Diemžēl tas nesākas uz patīkamākās nots. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, cik grūta būs šī nedēļa un kā jūs un es spēsim izturēt nepatikšanas atbilstoši savai zīmei.

2. datumā Merkurs pēc iespējas vājināsies, pārejot uz Zivju zīmi. Tas lielā mērā ietekmēs gandrīz visas zīmes, izņemot pašas Zivis, bet vispirms vispirms. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šī nedēļa būs tieši saistīta ar karmu, tāpēc ļoti ieteicams to uzlabot ar labiem darbiem un  piecām efektīvām metodēm un padomie . Tas palīdzēs jums noturēties virs ūdens un nedos Mercury pilnu carte blanche ietekmēt jūsu apziņu un likteni. Atcerieties, ka visas problēmas var apiet.

Auns

Aunam noteikti labāk situāciju strauji nemainīt, nedoties ceļojumos un skaitīt naudu pēc iespējas rūpīgāk. Iespējama maldināšana no apkārtējiem, kā arī koncentrācijas samazināšanās. Kopumā šī nedēļa šīs Uguns zīmes cilvēkiem būs grūts periods. Vājas Veneras dēļ iespējamas Vese***as problēmas, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka Aunam labsajūtai izmantot elpošanas vingrinājumus. Tie būs īpaši noderīgi tiem, kuri būs ļoti noguruši un jutīs spēcīgu enerģijas aizplūšanu.

Vērsis

Vērsim var rasties daudzas nelielas nepatikšanas, kas var viegli izjaukt līdzsvaru un likt svīst. Diemžēl tagad uz vājās Veneras un Merkura fona tas var radīt lielas garastāvokļa problēmas. Ja pēkšņi viss iet slikti, septiņi vienkārši paņēmieni, kurus mēs iepriekš aprakstījām, palīdzēs uzmundrināt Vērsi. Attiecībās ar cilvēkiem Vērsis netraucēs ne kripatiņu sirsnības. Ir svarīgi teikt patiesību, īpaši gadījumos, kad meli var būt ļoti kaitīgi. Tas prasa drosmi, bet tas ir tā vērts.

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 27. februāra līdz 5. martam

Dvīņi

Ļoti bieži mēs paši atgrūžam veiksmi no sevis. Kaut kas līdzīgs tagad var notikt ar Dvīņiem, jo ​​viņu galvenais patrons Merkūrija personā neatstās vislabāko iespaidu uz viņu pasaules uzskatu un noskaņojumu. Zvaigžņu eksperti  iesaka uz laiku pārtraukt dalīties savos plānos, idejās un domās ar citiem, īpaši, ja runa nav par tuviem cilvēkiem, bet gan par nepiederošām personām. Eksperti iesaka Dvīņiem savus nodomus paturēt noslēpumā, pretējā gadījumā tas var izraisīt sabrukumu svarīgākajos gadījumos, uz kuriem Dvīņi liek derības uz visu, kas viņiem šobrīd ir.

Vēzis

Neskatoties uz divu svarīgāko planētu vājumu, saskaroties ar Venēru un Merkuru, Vēži joprojām spēs atrast spēku sevī, lai kļūtu labāki. Piemēram, viņi varēs atbrīvoties no  negatīvām pieķeršanās, kas neļauj viņiem gūt panākumus. Šīs zīmes pārstāvji sapratīs, kas tieši viņiem ir jāpielabo, lai viņi kļūtu veiksmīgāki un laimīgāki. Kļūdu apziņa ir laba, taču Vēžiem rīkoties būs grūtāk nekā parasti. Pa ceļam viņiem būs jācīnās ar trauksmi un izmisumu, kas var ievērojami kaitēt viņu produktivitātei. Ir svarīgi atbrīvoties no sliktām domām no galvas, pretējā gadījumā Merkurs vairosies ar tūkstoti.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment