Spēka dienas 2023. gada martā

Spēka dienas ir dienas, kurās iespēja satikt veiksmi ceļā ir daudz lielāka nekā parasti. Zvaigžņu, numeroloģijas un bioenerģētikas jomas eksperti dalījās ar pirmā pavasara mēneša labvēlīgāko dienu sarakstu.

Spēka dienu parasti nav daudz, tāpēc, ja nepieciešama veiksmes palīdzība, vienmēr varat vērsties pēc atbalsta  pie talismanu akmeņiem. Centieties arī vienmēr sekot veselajam saprātam un neveidot ienaidniekus. Mierīgums un mērenība it visā palīdzēs jums kļūt labākam, kā arī produktīvākam. Martā nesteidzies ar lēmumu pieņemšanu. Ir svarīgi rūpīgi izsvērt plusus un mīnusus.

3. marts ir spoguļa datuma diena

Šī gada trešais spoguļdatums būs lieliska diena garīgajām praksēm un garīgajai attīstībai kopumā. Šo dienu vari veltīt jaunu zināšanu iegūšanai, lūgšanu lasīšanai, meditācijām un afirmācijām. Šī labvēlīgā diena ir ārkārtīgi svarīga. Tā kā tas palīdzēs pārvarēt visas bīstamākās marta dienas sekas, kas ir pirms tās. Šis spoguļdatums palīdzēs jums un man atgūties no nepatikšanām un saprast, kā un kur dzīvē virzīties tālāk.

Lasi arī: Ja jūs esat šī zīmes īpašnieks, tad jums veiksies 2023. gada martā

7.marts – Saturna stāvokļa maiņas diena

Kopš 2020. gada marta Saturns atrodas Ūdensvīra zīmē. Šī gada 7. martā planēta pāries uz Zivīm. Šis būs ārkārtīgi svarīgs notikums. Jā, tas padarīs dienu labāku, bet Saturns Zivīs ar laiku patiešām atklāsies. Kopumā šāda pāreja mums nesīs daudzas svarīgas pārmaiņas visās dzīves jomās. Pirmos patīkamos zvanus dzirdēsim jau 7. 7. martā mums būs nedaudz vieglāk tikt galā ar savām personīgajām kaites un rakstura problēmām. Šajā dienā jūs varat un pat vajag uzņemties iniciatīvu.

16. marts — Venera ieiet Vērša zīmē

Planēta paliks šajā zīmē līdz 10. aprīlim. Šī būs ļoti laba un svarīga pāreja, jo Venera Aunā ir pilnībā atņemta. 16. marts būs ļoti gaiša un ārkārtīgi patīkama diena. Šajā dienā ļoti svarīgi ir veikt mājas darbus, uzkopt, sakārtot lietas. Centieties, lai šī diena paietu aizbildnībā ar vēlmi mainīt savu dzīvi uz labo pusi, pārveidojot māju un sevi. Šī ir ideāla diena jaunai frizūrai, garderobes atjaunināšanai.

Šajā dienā Merkurs naksnīgajās debesīs tiksies ar Neptūnu. Planētu savienojums ir bīstams, tomēr Venēras pozitīvais spēks neitralizē šī aspekta negatīvo enerģiju.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment