6 bīstamākās dienas 2023. gada martā

Marts ir pirmais pavasara mēnesis, kas pats par sevi ir ārkārtīgi pozitīvs laiks. Diemžēl ne visas šī perioda dienas būs veiksmīgas. Ir pienācis laiks iepazīties ar bīstamākajām dienām, kuras mums gatavo 2023. gada trešais mēnesis.

Nenoskaņojieties uz negatīvismu, jo martā būs labvēlīgas dienas. Vienkārši paturiet prātā, ka ir reizes, kad jums ir jābūt uzmanīgākam attiecībās. Ja nekrāpsi sevi, tad varbūtība pārvarēt visas grūtības būs daudz lielāka. Vienkārši atcerieties par dienām, kuras tiks apspriestas vēlāk, kā arī pareizi plānojiet savas lietas.

2. marts ir mēneša bīstamākā diena

Pirmkārt, 2. datumā Merkurs pāries uz Zivīm, kur tas paliks līdz 18. martam. Merkurs Zivīs vienmēr ir slikts, jo šī planēta zaudē visu savu enerģiju un spēku. 2. martā un turpmākajās pāris nedēļās centies nekādā gadījumā neiztērēt daudz naudas. 2. martā ar steigu, skaudību un meliem vari sev krietni nodarīt ļaunu.

Otrkārt, šajā dienā Venēra saplūdīs kopā ar Jupiteru. Šīs divas planētas apvienos spēkus, lai padarītu mūsu dzīvi mazāk paredzamu. Venera, cita starpā, arī atņems mums pārliecību un padarīs mūs bezjūtīgus, blāvus.

Lasi arī: Ja jūs esat šī zīmes īpašnieks, tad jums veiksies 2023. gada martā

Otrā konjunkcija papildinās šo jau tā nepatīkamo ainu , bet jau starp Merkuru un Saturnu. Šis aspekts ir bīstams finanšu sektoram. Šīs planētas atņems mums radošo enerģiju, lauzīs mūsu sapņus un piespiedīs meklēt apkārtējos cilvēkos un notikumos tikai to sliktāko.

15. marts — Saules un Neptūna savienojums

Vēl viens savienojums, šoreiz saistīts ar Sauli. Tā būs ļoti neparedzama un emocionāla diena, kurā mūs apņems ilūzijas. Cilvēki zaudēs līdzjūtību, pārstās sekot viņu viedoklim. Esi uzmanīgs, jo 15. martā pie tevis var atgriezties vecie sliktie ieradumi. Mēģiniet izturēt tieksmi pēc tā, kas padara jūs vājāku un grauj jūsu veselību, atņem jums veiksmi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment