Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 11. martam

Lauva

Šodien nav vēlams pārspīlēt. Dodiet priekšroku garīgam darbam, vēlreiz pārbaudiet papīrus, apmaksājiet rēķinus. Jums var atgādināt senus parādus vai pagātnes sūdzības. Izmantojiet iespēju atbrīvoties no pagātnes kļūdu nastas.

Jaunava

Horoskops sola saspringtu, grūtību pilnu dienu. Iespējams, jums būs jāatrisina vairākas problēmas vienlaikus. Tuvinieki var lūgt palīdzību. Neatsaucieties uz darba slodzi, bet palīdziet. Jums tiks labi pateikties. Veiksmi mājas iepirkšanā. Pozitīvas emocijas dos saziņu ar vīriešiem. Ar sievietēm var rasties strīdi un konflikti.

Svari

Būtu jauki pavadīt sestdienu. Var veikt vieglu tīrīšanu, sakārtot lietas uz darbvirsmas. Palīdzības lūgšana būs nomākta. Svari var saskarties ar kritiku savā virzienā, ko viņi uztvers ļoti sāpīgi. Veiksmīgi attīstās komunikācija ar nepazīstamiem cilvēkiem. Labvēlīgs periods pirmajam randiņam.

Skorpions

Horoskops brīdina Skorpionus par emocionālām svārstībām. Jūsu temperaments un impulsivitāte negatīvi ietekmēs jūsu darba spējas. Nav izslēgti konflikti, sadzīves traumas. Svarīgi sestdienu pavadīt ērtā vidē. Dariet to, kas jums sagādā prieku. Jums ir noderīgi sazināties ar flegmatiskiem cilvēkiem, lai inficētos ar mierīgumu.

Strēlnieks

Atrodiet laiku cilvēkiem, kurus mīlat. Sestdiena būs patīkama un laba, ja ģimenes lokā būs Strēlnieks. Ir lietderīgi kopā ar partneri paveikt ko jaunu un neparastu.

Mežāzis

Mežāžiem būs iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli. Veiksmīgi risināti finanšu un īpašuma strīdi. Šodien jūs varat saņemt mājienu, ko darīt tālāk. Uztveriet saņemto informāciju nopietni.

Lasi arī: 5 frāzes, ko pateikt sev, lai justos pārliecināti

Ūdensvīrs

Pēc horoskopa sestdiena solās paiet bez satricinājumiem. Daudzi zīmes pārstāvji sajutīs harmoniju un mieru dvēselē. Darbs paliks otrajā plānā. Ūdensvīra uzmanība pārslēgsies uz romantiskām attiecībām, radošumu.

Zivis

Jūsu jūtīgums var izjaukt visu paveikto darbu. Izturieties pret kritiku ar humoru. Jums ir jābūt pārliecinātākam par sevi, nepievērsiet uzmanību svešinieku viedokļiem. Ceļošana būs veiksmīga. Spēku dos ainavu maiņa.

Leave a Comment