Kā vīrieši iemīlas saskaņā ar savu dzimšanas datumu

Zvaigžņu speciālisti ir noskaidrojuši, ka galvenos punktus viena vai otra cilvēces spēcīgās puses pārstāvja uzvedībā var aprēķināt. Šajā rakstā aplūkosim, kā vīrieši iemīlas, un ko īsti viņi vēlas no sievietes pirmajā randiņā?

Auns

Vīrietis Auns tiek uzskatīts par vienu no karstākajām zīmēm. Auns iemīlas gandrīz acumirklī un nekavējoties sāk darboties. Viņi nekautrējas atzīties savās jūtās, kas ir viņa godīguma un atklātības apliecinājums. Iemīlējies Auns nepamana šķēršļus ceļā uz savu laimi un nojauc visus redzamos un neredzamos šķēršļus kā viesuļvētra.

Vērsis

Mīlestības vīrietis Vērsis centīsies izklaidēt un ieinteresēt savu simpātijas objektu. Jūs atradīsiet daudz interesantu stāstu no viņa dzīves (vai fantāzijas). Vērsis nekad nespers pirmo soli, ja meitene neļaus viņam saprast, ka arī viņš viņu interesē. Saldi ķiķiniet un uzsmaidiet Vērsim, un tad viņš jums noteikti atzīsies savās jūtās.

Lasi arī: Ja jūs esat šī zīmes īpašnieks, tad jums veiksies 2023. gada martā

Dvīņi

Dvīņu vīrietis, iemīloties, viņš sāks izrādīt ne tās labākās īpašības. Piemēram, viņš var pārvērsties par īstu maniaku un sākt obsesīvi vajāt savu upuri. Viņš tev sekos visur – bibliotēkā, veikalā, darbā, klubā. Ja jūs pastāvīgi redzat sev blakus vienu un to pašu vīrieti un droši vien zināt, ka viņa zvaigznājā ir Dvīņi, tad varat droši pieņemt, ka viņš ir tevī iemīlējies.

Vēzis

Vīrietis Vēzis, iemīlējies, cenšas iekarot meitenes sirdi ar savu praktiskumu un pārdomātību. Tāpat, tāpat kā Vērsis, pirms viņš sāk aktīvi izrādīt savas simpātijas, viņam ir jāpārliecinās par savstarpīgumu. Bet pēc tam jums būs garas sarunas virtuvē, kurās viņš pamazām no jums uzzinās par nākotnes plāniem un jūsu attieksmi pret ģimenes veidošanu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment