Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 13. februārim

Auns

Nedēļa sākas ar negaidītu paziņojumu. Impulsīvie Auni var uz to reaģēt pārāk spilgti. Tomēr ir svarīgi atcerēties, kā var izrādīties lēmums, kas pieņemts uz emocijām. Labāk ir izelpot un vēlreiz lēnām pārdomāt situāciju.

Vērsis

Nedēļa iesāksies mierīgi, lieli notikumi šajā dienā nav gaidāmi. Šī ir iespēja atcerēties sen atliktos gadījumus, sastādīt nākamo dienu uzdevumu plānu un sākt to īstenot. Mierīga un pakāpeniska virzība uz mērķi ir labākais risinājums. Vakarā uzmanību un laiku vajadzētu veltīt mīļotajam.

Lasi arī: Kā jūsu planēta – patrons ietekmē jūsu finansiālo stāvokli un karjeru

Dvīņi

Sākot ar pirmdienu, ir klišeja, bet kāpēc gan nepamēģināt to pa īstam? Diena piemērota izziņas ciklu uzsākšanai, garderobes atjaunināšanai un tēla maiņai. Taču lielus, dārgus pirkumus vajadzētu atlikt uz kādu labvēlīgāku dienu. Neveiksmīgas iegādes un finansiālu zaudējumu risks ir augsts.

Vēzis

Kurš izdomāja frāzi “pirmdiena ir grūta diena”? Varbūt dažreiz tā ir taisnība, bet šodien jums veiksies it visā. Ir svarīgi no tā saprātīgi atbrīvoties un neizniekot šīs produktīvās dienas veltīgi. Gandrīz jebkurš pasākums būs veiksmīgs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment