Kā jūsu planēta – patrons ietekmē jūsu finansiālo stāvokli un karjeru

Katram cilvēkam ir sava patrona planēta. Zvaigžņu speciālisti palīdzēs noskaidrot, kā tā ietekmē tavu monetāro veiksmi un finansiālo stāvokli. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešama tikai jūsu zvaigžņu zīme.

Valdošajām planētām ir liela ietekme uz mums. Tieši no tām ir atkarīgs radošais lādiņš, enerģijas iespējas, koncentrēšanās uz panākumiem, finansiāli panākumi un karjera. Uzzinot par planētas ietekmes iezīmēm, jūs varat padarīt savu dzīvi daudz ērtāku, labāk izprast savas stiprās un vājās puses.

Saule (Lauva)

Saulei ir milzīgs spēks un spēcīga enerģija. Patrona spēks, protams, tiek nodots Lauvām. Viņu aizraušanās ar varu un kontroli bieži liek viņiem kļūt par izciliem runātājiem, treneriem, pedagogiem, politiķiem un psihologiem. Lauvas ir cilvēki ar lielu radošumu un pārsteidzošu harizmu. Tas ļauj viņiem izbaudīt savas vides panākumus un  viegli sasniegt savus mērķus. Ir svarīgi atzīmēt, ka Saule Lauvai piešķīra divējādu dabu. No vienas puses, viņi ir iniciatīvas pilni, izlēmīgi, ambiciozi, bet no otras – savtīgi un augstprātīgi.

Mēness (Vēzis)

Mēness ir Vēža zvaigznājā dzimušo sabiedrotais. Mēness viņus apbalvoja ar īpašu jūtīgumu, emocionalitāti un  izcilu intuīciju. Neskatoties uz to, ka šis kosmiskais objekts ir saistīts ar mainīgu un vieglprātīgu dabu, Vēži veido spēcīgas saites, novērtē komfortu un stabilitāti, kā arī var un mīl atrasties uzmanības centrā. Mēness aktivitātes maksimums – Pilnmēness vai Jauns Mēness – ir labākā iespēja izpausties. Tiesa, pārējā laikā Vēži bieži kļūst pasīvi un iniciatīvas trūkums.

Lasi arī: Kā sagatavoties 2023. gada pavasarim saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Merkurs (Dvīņi, Jaunava)

Merkurs ir veiksmes, tirdzniecības, zināšanu un naudas planēta. No patrona Dvīņiem un Jaunavai tiek veiksme, uzņēmība, ātra asprātība. Šo zīmju pārstāvju intelektuālās spējas ir vērstas ne tikai uz zinātniskiem atklājumiem. Viņi izmanto savas zināšanas, pieredzi, daiļrunību un prasmes , lai sasniegtu jebkuru mērķi. Merkura cilvēki ir ļoti vērīgi, viņi mēdz pamanīt vissīkākās detaļas, kas ļauj ne tikai pārvarēt šķēršļus, bet tos apiet. Iespējams, pateicoties tik izcilām spējām, Dvīņiem un Jaunavai ir daudz vieglāk iziet cauri dzīvei un tikt galā ar jebkuriem uzdevumiem nekā citām zīmēm.

 

Venēra (Vērsis, Svari)

Venēra ir mīlestības, laimes, skaistuma, naudas un šarma patronese. Un mīlestība pret Venēras aizbilstajiem nav specifisks, bet vispārējs jēdziens: tā ir mīlestība pret cilvēku, naudu un zemes priekiem. Svari un Vērsis novērtē materiālu, mīl dārgas lietas un visu, kas viņiem sagādā prieku. Tās ir harizmātiskas, daiļrunīgas, jūtīgas personības, pateicoties kam sasniedz lielus augstumus dažādās dzīves jomās. Tomēr, lai pierādītu sevi biznesā, viņiem  ir nepieciešama spēcīga motivācija. Turklāt Venēra Svarus un Vērsi apveltī ar radošām spējām, tāpēc viņu vidū ir tik daudz mākslinieku, dzejnieku, mūziķu, aktieru un citu radošu cilvēku.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment