Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. februāra līdz 19. februārim

Februāris turpina diktēt savus nosacījumus. Zvaigžņu speciālisti pastāstīja, kāds būs zvaigžņu un planētu noskaņojums šajās septiņās dienās, kā arī sniedza vienkāršus un svarīgus padomus, kā sasniegt laimi katram no mums.

No globālajiem notikumiem šonedēļ nekas būtisks nebūs. Zvaigžņu speciālisti iesaka tikai turpināt virzīties uz priekšu, jo mums vēl būs daudz enerģijas un spēka, pateicoties spēcīgajai Venērai Zivīs, kā arī daudz veiksmes komunikācijā, pateicoties spēcīgajam Merkuram, kurš pēdējo reizi pārcēlās uz Ūdensvīra zīmi. Trešdiena un ceturtdiena būs bīstamas dienas nelabvēlīgo aspektu dēļ starp Venēru un Neptūnu, kā arī starp Sauli un Saturnu. Šajās dienās mūsu pozitīvie rakstura aspekti būs visnoderīgākie. Centieties nezaudēt drosmi un nevienam nenodarīt ļaunu savā labā.

Auns

Aunā 15. un 16. februārī motivācija var stipri ciest. Lai problēmas ar entuziasmu un vēlmi virzīties uz priekšu nepārceltos uz nākamajām nedēļas dienām, ir svarīgi atcerēties galvenos  motivācijas avotus. Aunam vairāk nekā jebkuram citam vajag sekot karmai, cenšoties rīkoties pareizi jebkurā situācijā. Viltība un meli var likt šo cilvēku dzīvei iet uz leju, un viņu veiksme vienkārši izgaist. Arī zvaigžņu eksperti stingri iesaka vairāk paļauties uz faktiem, nevis uz spekulācijām. Pēdējais var satraukt Aunu.

Vērsis

Vērsim, laika posmā no 13. līdz 19. datumam, zvaigžņu speciālisti iesaka palikt enerģiskiem un spēka pilniem. Īpaši tas attiecas uz darba dienām, kurās var notikt daudzas interesantas un svarīgas lietas. Bīstamākajās dienās, kas būs trešdiena un ceturtdiena, labāk nešķērsot ceļu bīstamiem un neparedzamiem cilvēkiem. Arī šonedēļ zvaigžņu speciālisti stingri iesaka pabeigt jebkuru iesākto darbu. Ja tas netiks izdarīts, jūs varat nopietni sabojāt savu reputāciju un vienkārši zaudēt naudu un laiku. Sazinoties ar citiem, ir svarīgi neņemt visus viņu vārdus pārāk tuvu pie sirds.

Lasi arī: Enerģētiskā izdegšana: pazīmes, cēloņi un izejas no strupceļa

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu pārstāt domāt par slikto. Šis ir svarīgs, lai arī ne viegls laiks, kurā domu spēks palīdzēs viņiem mainīt likteni un dzīves ceļu. Speciālisti iesaka atturēties no sevis un citu kritizēšanas. Slikti runājot par sevi, radīsies liekas šaubas un bailes vai, vēl ļaunāk, vainas apziņa. Ja kritizēsi visus apkārtējos, vari zaudēt draugu un biedru atbalstu, un tagad tas ir ļoti svarīgi, it īpaši Venēras un Neptūna savienošanās dienā. Nejaucieties citu dzīvē, dodot nelūgtus padomus pa labi un pa kreisi.

Vēzis

Vēžiem būs nepieciešama motivācijas citātu palīdzība, par ko mēs runājām iepriekš. Lieta tāda, ka šonedēļ iespējama spēcīga vēlmes strādāt un darīt kaut ko svarīgu samazināšanās. Vēži var kļūt nedaudz slinkāki, taču to nedrīkst ignorēt. Venēra darbojas šīs zīmes cilvēku labā. Viņiem šīs planētas atbalsts ir vajadzīgs vairāk nekā jebkad agrāk, tāpēc vislabāk ir nenobiedēt viņas vēlmi viņiem palīdzēt. Viņa dod zaļo gaismu mīlestībai, biznesam, mēģinājumiem mainīt savu dzīvi. Šis ir labs laiks ceļojumiem, ainavu maiņai un jaunām paziņām.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment