Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 16. februārim

Auns

Šodien jūs riskējat nonākt neveiklā situācijā. Lai no tā izvairītos, jums rūpīgi jāapsver viss, ko dzirdat no citiem, un nevajag ļauties iespējamām provokācijām. Diena ir lieliska vienmuļām, ne pārāk interesantām, bet noderīgām lietām – pat garlaicīgākie mājas darbi nekaitinās.

Vērsis

Šodien vari saskarties ar kāda sena paziņas neizpratni. Tas var izvērsties par konfliktu, ja puses nevēlas viena otrā ieklausīties un ņemt vērā pasaules uzskatu atšķirību. Tāpat esiet uzmanīgi uz ceļiem. Šodien īpaši kaitīgs būs miega trūkums un pārslodze.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. februāra līdz 19. februārim

Dvīņi

Ceturtdiena būs mierīga un produktīva diena. Šodien tev būs iespēja tikt galā ar tām lietām, kuras jau sen ir atliktas uz nenoteiktu laiku ikdienas darbos aizņemtības dēļ. Vakarā jums būs interesanta saruna ar draugu. Jūs varat saņemt piedāvājumu mainīt darbu vai amatu. Īpaši rūpīgi apsveriet to, pirms piekrītat vai noraidāt.

Vēzis

Dienas noskaņojums būs optimistisks. Šodien īpaši veiksmīga būs frizūras vai matu krāsas maiņa, kā arī nelieli pirkumi. Telefona zvans pēcpusdienā var noskaidrot situāciju, kas šķita mulsinoša un nesaprotama. Nākotne kļūs daudz caurspīdīgāka un skaidrāka, nekā šķita iepriekš.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment