Venēras un Neptūna savienojums 2023. gada 15. februāris: astrologa padoms šai bīstamajai dienai

15. februārī Venēra un Neptūns būs viens ar otru savienojumā. Šis aspekts ir ļoti bīstams un var radīt mums daudz problēmu. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kā mums vajadzētu uzvesties šajā trešdienā, lai apietu nepatikšanas un neļautu tām parādīties.

Neptūna enerģija, kas piedalās savienojumā, ir ārkārtīgi provokatīva. Šī planēta mēģinās mūs ar visiem pieejamajiem līdzekļiem piespiest uz kaut ko sliktu. Venēra mums atņems spēkus cīnīties ar Neptūna manipulatīvo būtību. Tāpēc šis aspekts būs ļoti, ļoti bīstams. Daudzi no mums pat nejutīs, ka darām kaut ko nepareizi. Saglabājiet modrību visas dienas garumā, neskatoties uz to, ka aspekta ilgums būs īss.

Nesekojiet sliktiem ieradumiem

Nekādā gadījumā nedariet neko tādu, kas varētu likt jums nožēlot izdarīto. Ja tu sāc cīnīties ar ieradumu, bet šo trešdien atdosies, tad visi tavi agrāk paveiktie darbi aizies grīstē.

Šādās dienās jūs nevarat ēst daudz nevēlamu ēdienu, smēķēt, dzert stiprus dzērienus un spēlēt azartspēles. Pretējā gadījumā sekas būs bēdīgas. Pat ja trešdien jūs tās nejutīsiet, tās jūs sasniegs vēlāk.

Neesiet slinki un nepārvērtējiet sevi

Piemēram, ja vairākas dienas strādā pie idejas, bet 15. februārī sāc slinkot, šajā jomā vari izgāzties. Piemēram, jūs gatavojāties eksāmenam, kas bija paredzēts 16. februārī, bet Venēras un Neptūna konjunkcijas dienā 15. datumā pārtraucāt tam gatavoties, domājot, ka jūsu zināšanas jau ir pietiekamas. Šajā gadījumā būs liela iespēja iegūt neapmierinošu atzīmi. Tas pats attiecas uz visiem citiem gadījumiem. Savu spēju pārvērtēšana var tevi ļoti sāpināt.

Lasi arī: Merkurs Ūdensvīra zīmē no 2023. gada 11. februāra līdz 1. martam: ekspertu prognozes šim laikam 

Nepārstrādājieties

Venēra, piedaloties aspektā, atņems mums enerģiju un fiziskos spēkus, taču tas nebūs pamanāms uzreiz. Šī iemesla dēļ būs liels risks no rīta uzņemties ko grūtu un nopietnu, un pēc pāris stundām saprast, ka vairs nav spēka turpināt vai pabeigt iesākto. Nekādā gadījumā neuzņemieties kaut ko tādu, kas var prasīt lielu laika un pūļu ieguldījumu. Labāk palikt pazīstamos krastos un spēlēt droši.

Neuzticieties savai intuīcijai

Šajā dienā mūsu sestā maņa pārstās darboties Neptūna dēļ. Intuīcija mums ne tikai nepalīdzēs, bet arī var novest mūs uz nepareizu ceļu. Iekšējā balss var ļoti sāpināt, tāpēc palieciet uzticīgi vienkāršai loģikai un dzīves pieredzei. Šis ir viens no svarīgākajiem padomiem 15. februārim. Nesteidzieties, pieņemot lēmumus.

Mēs vēlam jums veiksmi šajā grūtajā dienā. Atcerieties, ka šī ir viena no vairākām bīstamajām dienām februārī. Eksperti iesaka izvairīties no steigas un neuzmanības, risinot svarīgus uzdevumus.

Leave a Comment