Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 17. februārim

Auns

Piektdiena būs aizņemta: darba uzdevumi, komunikācija ar draugiem un daudzu jaunu ideju un domu rašanās galvā. Neuztraucieties: vēl būs iespēja atpūsties, taču šobrīd ir svarīgi nepalaist garām visas iespējas, kas rodas, lai uzlabotu savu dzīvi.

Vērsis

Ieklausieties to cilvēku viedokļos, kuri jums ir dārgi. Jums nevajadzētu domāt, ka šie cilvēki kļūdās tikai tāpēc, ka viņu redzējums par situāciju ir pretrunā ar jūsu redzējumu. Dažkārt tuviem cilvēkiem patiešām izdodas uz tavām problēmām paskatīties objektīvāk nekā tev. Tāpēc neaizmirstiet viņu padomus.

Lasi arī: Ilona Novoselova: kuri cilvēki ir visvairāk pakļauti lāstiem un ļaunajai acij

Dvīņi

Kādam tuviniekam būs nepieciešama tava palīdzība un atbalsts. Tomēr situācijai ir visas iespējas droši atrisināt. Neuzticieties visām jauktajām ziņām, kuras jūs šodien dzirdēsit. Vēlāk izrādās, ka daži no tiem ir nepatiesi.

Vēzis

Šodien vari saņemt neparastu piedāvājumu. Nevajadzētu no tā uzreiz atteikties, pat ja sākumā tas šķiet patiešām dīvaini. Likteņa dāvanas ne vienmēr tiek pasniegtas uz sudraba šķīvja, dažreiz tās izskatās kā kaķis kulā. Bet tomēr visu detaļu noskaidrošana nebūs lieka.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment