Kā atgūt vīrieti? Ilonas Novoselovas padomi

Ekstrasense Ilona Novoselova savā oficiālajā vietnē pastāstīja par to, kā atgriezt vīrieti, zinot viņa zvaigznāja zīmi. Kā izrādījās, katra sieviete var atgriezt attiecības ar bijušo partneri, jums tikai jāievēro ieteikumi un jāzina sava vīrieša zvaigznāja būtība.

Kā atgūt vīrieti Aunu

Tipisks Auns nekad nedosies pasaulē pirmais, pat ja viņš simtreiz kļūdījās. Ilona Novoselova iesaka uz brīdi ieturēt pauzi, lai vīrietis apdomā visu notikušo, un pēc tam atzīst savu pārākumu un pasaka, ka viņš ir labākais, lai vai kā. Auns vīrietis drīz atgriezīsies!

Kā atgūt vīrieti Vērsi

Saskaņā ar zvaigznēm, Vēršu vīrieši paši reti atstāj sievieti. Parasti tos vienkārši atņem. Lai atgrieztu vīrieti, jums būs jāatrisina problēma ar to, kas izjauca jūsu attiecības, kā arī jānoskaidro, kas Vērsi tik ļoti piesaistīja mīlas putnā, un jākļūst daudzkārt labākam par viņu.

Lasi arī: 5 galvenie iemesli, kāpēc jūsu dzīve nemainās uz labo pusi

Kā atgūt vīrieti Dvīņi

Jums pat nevajadzētu domāt par to, kāpēc mīļotais jūs pameta. Lai viņu atgrieztu, parādiet savu iztēli un izveidojiet iespējamu tikšanos ar viņu. Ar Dvīņu vīrieti jums jāuzvedas drosmīgāk un vēl nekaunīgāk, tikai tad viņš sapratīs savu kļūdu un atgriezīsies pie jums.

Kā atgūt vīrieti Vēzi

Lai atgrieztu Vēzi, ekstrasense Ilona Novoselova iesaka viņam izrādīt mātišķas rūpes un radīt visus apstākļus, lai atkal būtu kopā ar viņu. Viņam jājūt, ka tu viņu nekad nepametīsi un tu vienmēr vari par viņu parūpēties un izprast viņa iekšējo pasauli.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment