Ilona Novoselova: kuri cilvēki ir visvairāk pakļauti lāstiem un ļaunajai acij

Ekstrasense Ilona Novoselova savā oficiālajā vietnē pastāstīja par katras zvaigžņu zīmes noslieci uz negatīvām maģiskām ietekmēm. Ir cilvēki, kuru enerģija ir ļoti spēcīga jau no dzimšanas. Šī cilvēku kategorija ir reti izlutināta. Un ir tādi, kuriem visvieglāk nosūtīt lāstu. Kāda enerģija ir jums un jūsu mīļajiem?

Uguns elements

Uguns stihijas zvaigžņu zīmes (Lauva, Strēlnieks un Auns) maģija skar vismazāk. Kā stāsta Ekstrasensu kaujas dalībniece Ilona Novoselova, zem šīm zīmēm dzimušajiem ir ļoti spēcīgs enerģētiskais lauks, kuram var būt ļoti grūti izlauzties cauri. Bet, neskatoties uz to, Lauvai, Aunam un Strēlniekam joprojām ir jābūt papildu aizsardzībai pret ļaunu aci un lāstiem. Ilona Novoselova iesaka nēsāt tiem atbilstošus amuletus pēc horoskopa.

Zemes elements

Zemes stihiju zvaigžņu zīmēm (Jaunava, Vērsis un Mežāzis) piemīt vidējas drošības enerģija. Tos ir viegli satricināt, apburt vai sabojāt tajos brīžos, kad viņi zaudē saikni ar savu veidu. Šo zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir ļoti svarīgi vienmēr atrasties tuvinieku tuvumā. Šajā gadījumā viņus aizsargās klana spēks.

Lasi arī: Merkurs Ūdensvīra zīmē no 2023. gada 11. februāra līdz 1. martam: ekspertu prognozes šim laikam

Gaisa elements

Gaisa elementu zvaigžņu zīmes (Ūdensvīrs, Svari un Dvīņi) ļoti bieži tiek pakļautas dažāda veida negatīvām maģiskām ietekmēm. Pēc ekstrasenses Ilonas Novoselovas domām, šo zvaigznāju cilvēkiem biežāk jāveic mājas energotīrīšana. Tas viņiem palīdzēs pasargāt sevi no lāstiem un ļaunas acs.

Ūdens elements

Ūdens zvaigžņu zīmēm (Skorpions, Zivis un Vēzis) ir ļoti vājš enerģijas lauks, izņemot Skorpionu. Pašiem Skorpioniem piemīt spēja ietekmēt cilvēkus un smalki sajust, kad viņiem tuvojas briesmas. Viņu intuīcija un iekšējā maģija nodrošina viņiem drošu aizsardzību pret lāstiem un ļaunu aci. Savukārt Zivīm un Vēžiem Ilona Novoselova iesaka valkāt amuletus un talismanus, kas stiprinātu viņu enerģiju.

Ikviens var kļūt par korupcijas vai ļaunas acs upuri. Bet, pastāvīgi stiprinot savu enerģētisko lauku, var izveidoties sava veida imunitāte pret melno maģiju.

COMMENTS

Leave a Comment