Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 24. februārim

Auns

Esiet uzmanīgs pret apkārtējiem. Šodien vari paveikt varoņdarbu, sniegt būtisku palīdzību cilvēkam, kurš nonācis bīstamā situācijā. Iespējami panākumi karjerā, taču piektdien Aunam var rasties grūtības ar finansēm. Aizņemties nav ieteicams.

Vērsis

23. februāri Vērsis pavadīs bagāti un interesanti. Gaidāmi nelieli pārsteigumi, tikšanās ar draugiem. Vakarā izklaidējies, bet centies ļaunprātīgi neizmantot treknu pārtiku un alkoholu.Ir nepieciešams samazināt fiziskās aktivitātes. Vērsis var gaidīt apakšējo ekstremitāšu traumas, sastiepumus, sasitumus. Lietas risināsies tā, kā jūs to esat iestatījis. Centieties neņemt pie sirds svešinieku vārdus. Pieņemot grūtu lēmumu, labāk pagaidīt.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023.gada 20.februāra līdz 26.februārim

Dvīņi

Viegla un mierīga diena. Laiks paies nemanot. Dvīņi ātri paveiks darbu un atlikušo piektdienas daļu pavadīs flirtējot ar pretējo dzimumu. Mājās būtu jauki sakopt darba vietu.

Vēzis

24. februāris Vēžiem jānodarbojas ar finansēm un peļņu. Labs laiks pārmaiņām. Var mainīt aktivitātes, darba vietu. Iespējams, laimēs, veiksmīgs biznesa sākums.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment