Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 24. februārim

Lauva

Diena ir ideāla radošumam, eksperimentiem, uzdevumiem, kuros jāparāda iztēle. Lauvām noteikti nebūs garlaicīgi. Ja viņi paši neko neizdomās, liktenis var sagādāt ļoti šokējošu pārsteigumu.

Jaunava

Veiksmīgi attīstīt kontaktus ar kolēģiem un priekšniecību. Jaunavas var uzdot ilgstoši satraucošus jautājumus un saņemt izsmeļošas atbildes. Pastāv iespēja veidot attiecības ar mīļoto. Lai to izdarītu, jums ir jārunā aci pret aci un jāpaskaidro.

Svari

Atbrīvojieties no apātijas un garlaicības. Padomājiet par kādu interesantu aktivitāti. Piektdien, 24. februārī, Svari var atjaunot vecās saites. Iespējami zvani no tālienes, draudzīga saziņa ar bijušo dvēseles radinieku.

Skorpions

Skorpioni var darīt dažas muļķīgas lietas sava izlaidības un vieglprātības dēļ. Padomājiet par sekām. Brīvo laiku var veltīt izskata uzlabošanai. Lai veicas jaunu apģērbu iegādē.

Strēlnieks

Pirms pusdienām var izjust spriedzi nelielu īgnumu un problēmu dēļ. Tad Strēlnieki varēs savest kopā, pabeigt iesākto un atlikušo dienas daļu veltīt atpūtai un saziņai ar mīļajiem. Zvaigznes iesaka turēties tālāk no nepazīstamiem uzņēmumiem. Jums var draudēt briesmas.

Mežāzis

Steiga nekad nevienam nav darījusi neko labu. Mežāži riskē kļūdīties un neatliks laika uzdevumu izpildīt. Izveidojiet plānu un soli pa solim virzieties uz mērķi. Iespējams, dzirdēsiet interesantu informāciju. Turiet to noslēpumā.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20.februāra līdz 26.februārim

Ūdensvīrs

Iespējams, vēlēsities pārtraukt iesākto. Horoskops iesaka nesteigties. Jebkuru šķērsli var pārvarēt. Konsultējieties ar zinošiem cilvēkiem. Izvairieties no strīdiem. Nepatīkamās lietas, ko dzirdat, nav nepamatotas. Padomā par to.

Zivis

Zivis ir noskaņotas mierīgai un izsvērtai dienai. Taču ar katru stundu spriedze pieaugs. Iespējams komandējums, neplānots ceļojums, darba tikšanās. Nepretojies, bet nododies straumes gribai. Jūs varat mainīt savas domas par dažiem cilvēkiem.

Leave a Comment