Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20.februāra līdz 26.februārim

Šīs nedēļas prognoze palīdzēs pareizi plānot lietas un sasniegt labklājību visās dzīves jomās. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, no kurienes rodas briesmas un kā no tām izvairīties.

20. pirmdienā Venēra pāries Auna zīmē, kas izraisīs negatīvās enerģijas pieaugumu un atveseļošanās ātruma samazināšanos. Izrādās, ka šī nedēļa būs grūta, taču neaizmirstiet, ka tagad nav nevienas retrogrādas planētas, un arī Merkurs ir spēcīgs, kas daļēji atsver Venēras negatīvo ietekmi, dodot pārliecību par sevi un ticību, ka esam pa labi ceļš. Kopumā ekspertu padomi un astoņu svarīgu principu ievērošana palīdzēs veiksmi paturēt pie sevis.

Auns

Aunam nenāk par ļaunu izmantot sazvērestības veiksmei pirms svarīgām lietām. Fakts ir tāds, ka daudzas problēmas var parādīties tieši vissvarīgākajos brīžos. Šajā sakarā zvaigžņu eksperti stingri iesaka Aunam uzmanīties no trim lietām: bezdarbības, mazdūšības un nedrošības. Tagad ir laiks, kad negribas strādāt, bet tas ir vienkārši vitāli svarīgi. Pat šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var sākt uztraukties par jautājumiem, kuriem iepriekš nebija nozīmes. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks nelielai mērķu maiņai un prioritāšu pārdomāšanai.

Vērsis

Vērsim pirmdien klāsies grūti, jo Venēra ir viņu patrone. Tā krasā vājināšanās novedīs pie tā, ka pirmdien spēks un vēlme strādāt krasi zudīs. Principā tas nenozīmē, ka jāpaņem neplānota brīvdiena. Vienkārši vajag paskatīties uz dzīvi caur optimisma prizmu un censties neuzņemties ļoti sarežģītus gadījumus. Laipnība palīdzēs mainīt likteni un notīrīt karmu. Piesardzība Vērsim būs izšķiroša. Garastāvokļa ziņā viss būs salīdzinoši mierīgi, ja vien ļoti nepārpūlēsies. Šajā dienā nebūs kauns lūgt kādam palīdzību.

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20.februāra līdz 26.februārim

Dvīņi

Šīs Zīmes pārstāvji var kļūt par kādas ne pārāk patīkamas situācijas lieciniekiem, taču, ja tas viņus nekādi neskar, labāk neielaisties diskusijās un netērēt tam savu dārgo laiku kopumā. Šonedēļ vislabāk ir būt nedaudz egoistiskākam, ko Dvīņi var darīt. Eksperti arī atzīmē nepieciešamību meklēt veiksmes talismanus. Šeit var vērsties pēc palīdzības pie numeroloģijas. Dvīņi varēs atrast stabilu zemi zem kājām. Tas nozīmē, ka jums nav jāuzņemas risks: ne finanšu, ne mīlestības jomā. Sekas var būt katastrofālas.

Vēzis

Vēžiem jāiemācās bloķēt to cilvēku negatīvismu, kuriem viņi nepatīk. Nelabvēļi var kļūt aktīvāki, un jau pirmdienas rītā. Vājās Venēras dēļ viņiem nepietiks spēka pilnvērtīgai konfrontācijai, tāpēc viņi var mēģināt viltīgi paņemt Vēžus. Venēra izcels visus galvenos Vēžu trūkumus. Planēta, negribot, palīdzēs Vēžiem atrast veidu, kā nākotnē kļūt labākiem, saprotot, kā visus savus trūkumus pārvērst priekšrocībās. Šī ir ļoti grūta, bet neticami svarīga nedēļa, piemērota pašpārbaudei.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment