Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 28. februārim

Lauva

Jūsu talantus novērtēs augsta ranga cilvēki. Iespējama formāla tikšanās darbā, pēc kuras gaidāmas lielas pārmaiņas. Nestrīdieties ar mīļajiem par sadzīves jautājumiem, ļaujiet viņiem šodien veikt mājas darbus pašiem, vairāk domājiet par sevi.

Jaunava

Būs nelieli izbraukumi darba vai mājas darbos. Kā parasti, paziņas mēģinās uzkarināt savas problēmas jums, bez šaubām, atteiksies. Šodien prioritātei jābūt tikai tev pašam. Nevajag mocīt sirdsapziņas pārmetumus, tev vēl būs laiks atgriezties universālā labvēļa lomā.

Svari

Šodien labas ziņas iespējamas no tālienes, uzmanīgi izlasi ziņas un nepalaid garām svarīgu zvanu. Diena piemērota arī jebkurai neformālai saziņai. Izejiet kaut kur atpūsties vai uzaiciniet ciemiņus pie sevis, patīkama laika pavadīšana garantēta.

Skorpions

Sadaliet visus pieejamos gadījumus steidzamajos un sekundārajos, pretējā gadījumā jūs riskējat tajos apjukt. Lielos pirkumus ieteicams atlikt, bet aktuālajā dienaskārtībā parūpēties par savu, savu un tuvinieku veselību. Ģērbieties silti un izvairieties no caurvēja, tagad viegli varat kļūt par saaukstēšanās upuri. Vakarā labāk atpūsties mājās, pastaiga šodien ir nevēlama.

Strēlnieks

Ja nolemjat mainīt kopīgos plānus, jums par to šodien jāpaziņo ģimenes locekļiem. Iespējams, izdosies panākt kompromisu, vienkārši uzmanīgi ieklausies otrā pusē un neuzstāj uz savu notikumu versiju. Diena labvēlīga iedzīvotāju kārtībai biznesā, var uzsākt ģenerāltīrīšanu, pārdot nevajadzīgas lietas.

Mežāzis

Stingrāk sargājiet savas personīgās robežas, šodien tajās atkārtoti tiks pārbaudīts spēks, kā arī jūsu pacietība. Ekspozīcijai un ātrai reakcijai jābūt gatavai, asiniet arī mēli. Plānotā tikšanās var beigties neviennozīmīgi, ja nevēlies attiecību attīstību, skaidri to pasaki uzreiz. Iespējams arī negaidīts ceļojums.

Lasi arī: 10 lietas, no kurām jāatbrīvojas pirms pavasara: atjauno savu enerģiju

Ūdensvīrs

Noteikti saglabājiet optimismu un neesiet slinki: šodien pastāv liela varbūtība atrast jaunu ienākumu avotu. Šī ir labvēlīga diena finanšu jautājumos, iespējams, tiks atmaksāts parāds, varēsi veikt pirkumus ar lielu atlaidi vai laimēt loterijā. Esi uzmanīgs, izmanto savu iespēju.

Zivis

Iespējams, tāls ceļojums, kas saistīts ar darbu vai kādu problēmu risināšanu. Neuztraucieties, sagaidāms, ka rezultāts būs pozitīvs. Pārliecinieties, ka jūsu ceļojums ir pēc iespējas ērtāks.

Leave a Comment