Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 28. februārim

Auns

Šodien jūs gaida daudz vīriešu komplimentu un sieviešu apmelojumi. Neatbildiet uz verbāliem uzbrukumiem un nepadodieties glaimiem. Labāk plānojiet nepieciešamos pirkumus, pierakstieties pie kosmetologa un zobārsta. Tev pienācis laiks parūpēties par savu izskatu un veselību, neatliec to uz nenoteiktu laiku.

Vērsis

Turiet degunu pret vēju: iespēja saņemt nopietnu atbalstu no seniem paziņām vai ietekmīgiem cilvēkiem ir gaisā. Droši izsaki savas problēmas, tu tās noteikti atrisināsi, ja pārstāsi būt pieticīgs vai tēlot superveiksminieku. Pievērsiet uzmanību jaunākajiem ģimenes locekļiem, jūsu atbalsts tagad ir ļoti svarīgs bērniem.

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 27. februāra līdz 5. martam

Dvīņi

Esi uzmanīgs ar jaunām paziņām. Pastāv risks, ka tie var izraisīt kādu piedzīvojumu vai piedzīvojumu. Ja iespējams, veic savas ierastās aktivitātes, vakarā vari ļauties kārtīgi atpūsties, skatoties iecienītākās filmas vai arī laicīgi iet gulēt.

Vēzis

Lietas nenotiks tā, kā plānojāt. Nelaimīgu negadījumu un pārpratumu diena. Centieties to pavadīt mierīgā gaisotnē, ja iespējams, nereaģējiet uz sabojātiem ēdieniem, cenu lēcieniem veikalos, atceltām biznesa tikšanām un negaidītu viesu ierašanos. Jā, tas viss var notikt šodien.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment