Nedēļas mīlestības zvaigžņu prognoze no 2023. gada 27. februāra līdz 5. martam

Pēdējās ziemas dienas un pavasara sākums ir mīlestības cerību un patīkamu gaidu laiks. Lai šajās septiņās dienās veiksmīgāk risinātos romantiskās lietās, tev palīdzēs zvaigžņu ekspertu padomi, kas apkopoti mīlas prognozē.

Nedēļa no 27. februāra līdz 5. martam var būt bagāta ar dažādiem notikumiem mīlestības jomā. Lieta tāda, ka 2. datumā Merkura enerģija strauji samazināsies, jo atrodas Zivju zīmē. Ja jūtat, ka mākoņi pulcējas, neuztraucieties. Mazliet pašapziņas un optimisma noteikti nenāks par ļaunu. Ja šonedēļ periodiski satiekaties ar nepatīkamiem cilvēkiem, ziniet, ka mēs nevienu nesatiekamies nejauši. Varbūt nepatīkami cilvēki jūs novedīs pie tiem, kas dos laimi.

Auns

Auniem būs vētraina nedēļa, kas var daudz ko iemācīt. Pārmaiņas noteikti iestāsies dzīvē, taču, tā kā planētas nav vislabākajā stāvoklī, labāk neuzticēties tikai apstākļiem un rīkoties savās interesēs. Pieaug krāpšanās un kārdinājumu iespējamība, tāpēc tagad ir laiks stiprināt mīlestību. Enerģijas vadītāju akmeņi palīdzēs Aunam iegūt spēku šajā grūtajā un neparedzamajā laikā.

Vērsis

Vērsim vajadzētu meklēt gudrāko cilvēku otrās puses lomu . Tas pats attiecas uz vienkāršu saziņu. Tagad nevajadzētu sazināties ar tiem, kuri vienmēr riskē un meklē piedzīvojumus. Labāk ir atrast sev klusāku kompāniju vai pat palikt vientulībā. Lai mīlestībā viss noritētu labi, Vērsim jāsaglabā veselais saprāts un jāieprogrammē sevi panākumiem mīlestībā, atceroties savas pagātnes uzvaras.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 27. februāra līdz 5. martam

Dvīņi

Merkurs un Venēra var izjaukt romantiskos plānus: pastāv liela iekšēju konfliktu un neveiksmju iespējamība mīlas lietās. Dvīņiem vajadzētu pārstāt ticēt svešiniekiem, kā arī  mītiem par laimi. Merkura vājums liecina par gaidāmajām kaislībām. Vardarbīgi strīdi var beigties slikti, tāpēc visiem Dvīņiem, kuri ir attiecībās, jācenšas saglabāt uzticību. Iespējamas šaubas un provokācijas no malas, kurām nevajadzētu padoties.

Vēzis

Kopīga atpūta tuvinās Vēžus viņu dvēseles radiniekam, un  metodes pozitīvas domāšanas attīstīšanai palīdzēs pārvarēt negatīvās emocijas no problēmām darbā un biznesā. Merkurs var sajaukt visus plānus par tēmām. Kas joprojām meklē mīlestību. Ja pārstāsiet klausīties savā intuīcijā, varat izvairīties no kaitinošas iejaukšanās. Tagad mīlestībā ir svarīgi ievērot veselo saprātu, loģiku un būt gudrākam, uzmanīgākam, apdomīgākam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment